BIVŠI VERENIK: Sofija Vergara je veštica, život sa njom je horor! (FOTO)

Biznismen Nik Loeb je ispričao prijateljima da čovek koji želi da bude sa Sofijom mora da ima čelične živce jer je, kako kaže, glumica umišljena i bahata

  • 8

Glumica Sofija Vergara trebalo je uskoro da se uda za biznismena Nika Loeba, ali on je raskinuo veridbu a zatim je ocrnio kolumbijsku lepoticu koju je nazvao bahatom i uporedio je sa vešticom!

Nik je ispričao prijateljima da čovek koji želi da bude s njom mora da ima čelične živce jer je, kako kaže, Sofija umišljena i bahata, a čak ni njen seksepil više ne dolazi toliko do izražaja kao što je to bilo ranije. Loeb je dodao da se Vergara pretvorila u pravu vešticu sa kojom je nemoguće živeti.

Par je bio veren od 2012. godine, a da je vezi stvarno kraj potvrdila je i Sofija koja je izdala saopštenje u kojem navodi da su njih dvoje imali mnogo problema u vezi, kao i da je ovo najbolje rešenje za oboje.

Sa druge strane, Vergarini prijatelji tvrde da je istina o raskidu sasvim drugačija, i da se ona osećala poniženom zato što je Loeb želeo da iskoristi njeno ime i slavu da bi se obogatio.

(Telegraf.rs/US Weekly)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Macika

    4. jun 2014 | 21:21

    Obozavam kada ove sto provedu godine sa nekim pa posle opletu sve najgore po toj osobi...... Prijatelju niko te nije terao :). Mene bi bilo sramota da sam na njegovom mestu. Kakav jadnik.....

  • Niger

    4. jun 2014 | 15:46

    Verujem mu.. ufurana je do jaja.

  • Dr_sokrates

    4. jun 2014 | 18:23

    Ma sve su one po malo vestice ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA