• 2

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bajkovita lepota Evgenije Makarenko: Mnogo volim žensku energiju i negujem je

Vreme čitanja: oko 2 min.

Životna priča njene bake, koja je ljubav pronašla u Bosni i Hercegovini, dovela je i Evgeniju u ove krajeve i upoznala je sa njihovim lepotama. A i njih sa Evgenijinom lepotom.

  • 2
Evgenija Makarenko

Foto: Mina Dishlenkovich @moshicreative

Rođena u Kostromi, gradu na Volgi u Rusiji, Evgenija Makarenko je tu provela jedan deo svog detinjstva, nakog čega je četvrti razred osnovne škole nastavila u Doboju, gde i danas živi. Životna priča njene bake, koja je ljubav pronašla u Bosni i Hercegovini, dovela je i Evgeniju u ove krajeve i upoznala je sa njihovim lepotama. A i njih sa Evgenijinom lepotom.

- Od svoje treće godine sam redovno posećivala baku koja se tada udala za svog sadašnjeg muža u BiH. Mnogo sam se zbližila sa njim i svaki put kada bih se vratila nazad u Rusiju, pričali bismo preko Skajpa satima. Klima, priroda i ljudi ovdje su bili presudni faktor za moju selidbu iz rodnog grada. Nastavila sam školovanje i stanovanje u BiH sa svojom porodicom pored sebe. Priroda u ovim predelima je nešto prema čemu ne mogu ostati ravnodušna, a balkanska kuhinja je takođe našla mesto u mom srcu – priča Evgenija za Ona.rs i dodaje da kod kuće, sa bakom i majkom priča ruski jezik, koji joj nekada nedostaje, zbog svoje zvučnosti.

- Najviše mi fale hladne zime i beli sneg koji škripi pod nogama - dodaje.

Izuzetna ženstvenost i lepota koju je ponela iz rodnog kraja domintan su utisak kada je Evgenija pred objektivom, a tako je bilo i pred okom Mine Dišljenković tokom snimanja modnog editorijalu za Ona.rs. Nežnost, prefinjenost i smelost su upravo ono što Evgenija emituje i privatno.

- Mnogo volim žensku energiju i negujem je. Privatno preferiram minimalizam u stvarima i uvek biram otvorenost uma – kaže Evgenija, koja je prvi susret sa modelingom doživela već sa dve godine, fotografišući se za dečju kolekciju odeće.

Zbog neobičnog, bajkovitog izgleda privlačila je fotografe, pa je svoju drugu veliku ulogu modela ostvarila sa osam godina.

- Osetivši ogromno interesovanje prema svetu modelinga, poziranja i kamera, pokazala sam želju za ostvarenjem svog sna. To je posao koji budi nove inspiracije i ideje u meni, posao zbog kojeg ću sebe i svoje standarde podići na nov nivo – kaže Evgenija, koja voli da dokazuje sebi da može sve, pa je sigurna i u ostvarenje svojih planova. Modeling smatra platformom kroz koju može ostvariti većinu svojih ciljeva, poslovnih i privatnih, pa tako i onaj najvći - da radi sa svetski poznatim agencijama i modnim kućama.

Model: Evgenija Makarenko; Foto: Mina Dishlenkovich @moshicreative; Make up: Lena Plecic; Style: Vuk Vuković@thebigbadvuk; Hair: Aleksandar Atelier; Top: houseofanca; Suknja: chany.maria; Rukavice: nosugarfashionstudio; Tokica: Rehab by Marija Jankovic; Nakit: sbysanjakacrjewelry

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari