• 8

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poljakinja Karolina Bjelavska je 70. Miss sveta: Najlepša žena na planeti privržena volonterskom radu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Karolina je druga Poljakinja u istoriji koja se domogla ovog laskavog prizanja

  • 8
Karolina Bielawska Foto: Profimedia/Ricardo ARDUENGO / AFP

Sinoć je u San Huanu u Portoriku održan Izbor za Miss sveta, a kruna je pripala dvadesetdvogodišnjoj Poljakinji Karolini Bjelavskoj.

Dugoočekivana finalna emisija za Miss sveta emitovana je u više od 100 zemalja, a Karolini je krunu dodelila sada već bivša Miss sveta Toni-En Sing.

Šri Saini, predstavnica Sjedinjenih Američkih Država indijskog porekla, odnela je titulu prve pratilje, a Olivija Jejs, koja je predstavljala Obalu Slonovače, postala je druga pratilja.

Karolina trenutno radi kao model i pohađa master studije iz menadžementa, a želja joj je da doktorira. Nada se da će jednog dana raditi kao motivacioni govornik.

- Kada sam čula svoje ime bila sam šokirana, još uvek ne mogu da verujem. Čast mi je da nosim krunu Mis sveta i jedva čekam da počnem da radim. Pamtiću ovo kao neverovatno poglavlje u Portoriku sve do kraja života - rekla je novopečena misica.

Karolina je takođe veoma privržena volonterskom radu, koi je i predstavila na ovogodišnjem izboru. U dobrotvornoj organizaciji pruža stalnu pomoć beskućnicima, podiže svest o ovom problemu i bori se protiv njihove socijalne isključenosti.

Podsetimo, samo takmičenje je održano u dva navrata - jedan deo održan je u decembru 2021. godine, kada je samo finale odloženo zbog velikog broja kovid pozitivnih takmičarki, a drugi sinoć, kada je pobednica i proglašena.

Andrijana Savić, Miss Srbije za 2021. godinu, nije sinoć bila u Portoriku, s obzirom na to da se nije ni plasirala u samo finale.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Zeljko

    18. mart 2022. | 10:22

    Svake godine su sve losiji izbori. Ako je ova osoba najlepsa onda je to strasno. U svakom kaficu se moze naci nekoliko lepsih.

    Podelite komentar

  • XXX

    18. mart 2022. | 09:52

    E kuku ako je ova najlepsa

    Podelite komentar

  • Kizo

    18. mart 2022. | 09:47

    I mir u svetu!

    Podelite komentar