• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Platinastoplava ne izlazi iz mode: Điđi Hadid je ponovo plavuša

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vatrena crvenokosa se vratila svom prepoznatljivom izgledu

  • 0
Gigi Hadid

Foto: Profimedia/Splash/Rick Davis / SplashNews.com

Posle brojnih angažmana u okviru Nedelje mode po raznim gradovima i državama, Điđi Hadid se vratila u Njujork kao platinasta plavuša.

Ova manekenka je fotografisana tokom priprema za snimanje kako se smeje sa prijateljicom, a njena ledenobela kosa zavezana u niski rep, doprinela je ležernom izgledu.

Prošlo je nedelju dana otkako je Hadid predstavila svoju sveže izblajhanu kosu sa kojom je debitovala u okviru spektakularne revije Rikarda Tisija za jesen/zimu 2022. godine, a mnoge dame već razmišljaju da pohitaju u frizerske salone i posegnu za blanšom.

Ne, ledeno ili platinasto plava kosa definitivno nije izašla iz mode i nikada neće biti prevaziđena. Nijedan ombre ili balajaž ne mogu zameniti efekat koji ostavlja dobro odrađeno blajhanje. Naravno, mnoge od nas nisu te sreće, pa nam izblajhana kosa posle dva pranja postane žuta i izgubi sav platinasti efekat koji smo postigle u frizerskom salonu.

Zašto smo mislile da plava kosa više nije IN?

Sve je počelo kada je prognostičarka TikTok trendova, Robin DelMonte na putu da dotera svoje plave pramenove u salonu, shvatila da je svaka plavuša među modnim ikonama nedavno odustala od svog prepoznatljivog stila zbog tamne ili crvene kose.

Zbunjena, DelMonte je postavila pitanje svojim pratiocima: "Da li je plava kosa sada... smeđa?"

@girlbosstown #greenscreen #haileybieber #gigihadid ♬ original sound - GirlBossTown

Video je odmah postao viralan i naizgled potvrdio njenu teoriju. Ali, tek što je se proširila fama oko toga, glasine su, na sreću, prestale kada je Hadid primećena kako se vraća u svoju prepoznatljivu nijansu nakon skoro godinu dana nošenja kestenjastih pramenova.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota