• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najlepše frizure sa dodele Oskara: Od bob frizure do raskošnih talasa

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najbitnije holivudsko veče obeležile su besprekorne odevne kombinacije i neverovatne frizure, koje mogu da budu inspiracija za prolećne dane

  • 0
Dodela Oskara Foto: Tanjug/AP

Na 94. dodeli Oskara, u Los Anđelesu, publika je imala priliku da vidi različite odevne kombinacije poznatih ličnosti. Ovaj događaj je idealna prilika za praćenje modnih trendova koji nam tek dolaze i koji mogu poslužiti kao inspiracija za dnevne i svečane stajlinge. Pored mode, prava su inspiracija i za frizure.

Višebrojni timovi i sati rada stoje iza besprekornih odevnih kombinacija poznatih zvezda, ali i njihove šminke i, naravno, frizura.

Od diskretne šminke, zaglađene kose i elegantnih punđi, do bujnih kovrdža i visokor repa, u našoj galeriji pogledajte neke od najlepših frizura poznatih dama koja su obeležile 94. dodelu Oskara. 

Od vrlo jasno definisane, svečane punđe Nikol Kidman, preko ležernijeg, visokog repa Serene Vilijams, do frizure za svaki dan Džesike Albe - mnogo je toga bilo na crvenom tepihu čuvene manifestacije što može da bude inspiracija za frizuru i drugim damama.

Iako napravljene za posebno svečanu priliku kakva je dodela Oskara, ove frizure mogu da posluže i kao predlog za druge, male ili velike proslave.

Ko je na vas ostavio najjači utisak i čija frizura vam se najviše dopala?

Video: Šamar Vila Smita o kom bruji planeta: Zveknuo Krisa Roka na dodeli Oskara, jer mu je uvredio ženu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota