• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Krioterapija: Ledena kupka Bele Hadid za svežiji izgled lica

Vreme čitanja: oko 1 min.

Popularna manekenka svoju lepotu održava na potpuno prirodan način

  • 0
Bella Hadid, Bela Hadid Foto: Tanjug/AP

Godinama smo svedoci kako na društvenim mrežama svakodnevno iskaču saveti i trikovi za lepotu. Počev od raznih pilinga sa sastojcima iz kuhinje, pa potom depilacije kod kuće, korišćenja lubrikanta umesto prajmera i mnogih drugih stvari - stvarno mislimo da se ne mora sve isprobati.

Kao prvo, nikada ne možete znati kakve ćete kontraefekte izazvati ukoliko koristite neproverene sastojke ili se igrate doktora kod kuće. Nije baš sve u službi lepote i ne mora da znači da ono što drugima odgovara mora nužno i vama odgovarati. Međutim, postoji nekoliko izuzetaka od onoga što ćemo biti u iskušenju da pokušamo, a ispostavilo se da je jedan od njih onaj u kom vidimo Belu Hadid kako potapa licem u posudu sa ledom.

Šminkerka i prijateljica Bele Hadid Isamaja Frenč objavila je snimak 25-godišnje manekenke kako ležerno uranja svoje golo lice u činiju sa kockicama leda na Instagramu.

Bela Hadid to zove ledena kupka, našalila se manekenka pre nego što je uronila lice u vodu. Iako bi neki ovo mogli da vide kao ekstreman način da se razbudite, Belina metoda je zapravo prilično isprobana metoda krioterapije ili "zaleđavanja kože".

To je dugo bio metod koji se koristio u korejskoj nezi kože, u svetu je još od 17. veka poznata terapija lečenja ledom – krioterapija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Isamaya Ffrench (@isamayaffrench)

Neke od trenutno najuspešnijih manekenki poput Irine Šajk i Karli Klos otkrile su još ranije koliko im ovaj tretman pomaže i prija.

Rashlađivanje kože je prilično efikasan metod i u uklanjanju nadimanja, smanjenju upale i poboljšanju protoka krvi, a lice trenutno čini sjajnijim i zategnutijim.

Ako želite da isprobate ovaj trend sami, ali vam se ne sviđa ideja da zaranjate glavu u činiju punu leda, probajte sa nekim od alata za krioterapiju - hladnim kuglicama i rolerima za lice.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota