• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sa Mimom o rumenilu: Kako, gde i na koji način ga nanosimo?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ukoliko ste jedna od onih koje izbegavaju da nose rumenilo ili ne znate koja boja je pravi izbor za vas, pogledajte ovaj video

  • 0

Šminkanje je doneklo postalo neizostavni deo ulepšavanja, a same tehnike i trendovi u šminkanju menjaju se stalno. Sa ekspanzijom YouTube influensera i mnoštva tutorijala o šminkanju naučile smo mnogo, ali neke stvari izbegavamo zato što i dalje mislimo da ne umemo to da iznesemo, stavimo ili nam jednostavno ne stoji.

Mima je tokom svog rada kao šminkerka primetila da njene klijentkinje često izbegavaju rumenilo, pa čak i kada ih šminka profesionalac. Zato je ona samo za vas spremila video u kojem objašnjava ceo proces stavljanja, ali i biranja pravog rumenila.

Kakva rumenila postoje?

Čule ste za ono u kamenu, a znate li da postoji i kremasto rumenilo? Da biste utvrdile koje će vam  najbolje stajati, birajte rumenilo po svom tipu kože, tako će vam lakše ići i samo stavljanje rumenila, a i lepše će izgledati na vašem licu, daće vam upravo taj efekat zdrave i blistave kože, objašnjava Miona u videu na početku teksta.

Šimer ili bez šimera?

Želite li samo intenzivnu boju bez ikakvog sjaja? Imate li problema i izraženu teksturu na licu? Onda je za vas pravi izbor mat rumenilo.

Intenzivna nijansa ili blagi odsjaj?

Toplije nijanse kao što su one bliske narandžastoj namenje su onima sa toplijim tenom, dok za hladniji ten odgovarajuće nijanse bi bile rozikaste ili ljubičaste.

Tehnika

Pre svega pogledajte vašu četkicu za nanošenje rumenila i uporedite sa četkicama iz videa. Da li već posedujete odgovarajuću četkicu?

Miona vam detaljno demonstrira na koje delove lica treba da obratite pažnju kada nanosite rumenilo, a vodite računa i o blendanju i o količini proizvoda. Manje je više, ne želite da izgledate "flekavo".

Pogledajte video sa početka teksta.

Video: Moguće je: Glamurozna šminka bez pudera

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota