• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako da stilizujete visoki rep: Frizura koja nikada ne izlazi iz trenda, a jednostavno se pravi

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kosa vam neće smetati, a delovaće kao da ste se veoma potrudili oko stilizovanja

  • 0
Visoki rep, kosa, frizura

Foto: Shutterstock

Visoki rep je frizura koja nikada ne izlazi iz trenda, a veoma jednostavno se pravi. Ovako stilizovanu kosu možete ukrasiti trakama, šnalama, rajfovima i ostalim dodacima.

Uglavnom je namenjen ženama koje imaju dugu i gustu kosu, ali je pomoću kvalitetnih umetaka moguće od svake dužine napraviti ovu elegantnu frizuru.

Kosa vam neće smetati, a delovaće kao da ste se veoma potrudili oko stilizovanja. Nosile su je brojne dame pedesetih godina, a u velikom stilu se vratila i u 21. vek. Kada ne znate šta biste sa kosom, skupite je u rep i visoko vežite. Ova frizura pogodna je i kada je kosa spremna za pranje.

Predstavljamo vam najefektnije načine nošenja visokog repa.

Stilisti u kosu često dodaju razne gumice, posebno one od tekstila. U iste svrhe možete iskoristiti i trake od satena u raznim bojama.

Trake ili marame sa životinjskim motivima uvek su dobar, a efektan izbor. Možete ih vezati kao mašnu, ali su dovoljan ukras i same po sebi.

Ove sezone popularne su i veće gumice od tekstila, koje štite kosu od pucanja, kidanja i lomljenja. Nabrane gumice od šarenog tekstila nešto su po čemu pamtimo osamdesete i devedesete, čak se i u popularnoj seriji "Seks i grad" čitava epizoda vrti oko iste, u tom trenutku veoma nepopularne, gumice.

Na modnim revijama često možemo da vidimo zanimljive ukrasne kopče, koje prekrivaju običnu gumicu koja kosu drži na mestu. Obično su veoma jednostavne, a efektne.

Ukoliko imate kovrdžavu kosu ili jednostavno volite lokne, kosa vezana u visoki rep će i ovako delovati fantastično. Sve možete "začiniti" ukrasima poput perli i bisera, koji padaju zajedno sa loknama.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota