• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Napravite punđu za samo 15 sekundi: Potrebna vam je samo jedna gumica

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nema laka za kosu, nema tapiranja, nema ukosnica

  • 0

Ako imate kosu srednje dužine, ova punđa će biti idealna za vas. TikTok je omiljeno mesto za pronalaženje alatki i ideja za frizure, posebno onih za repove i punđe.

Za vas smo pronašli ideju za spontanu nisku punđu. U videu, kreatorka je koristila samo jednu gumicu za kosu da namesti kosu u punđu, za koju je trebalo celih 15 sekundi.

Za nekoga ko žuri ili nije vičan pravljenju frizura, ovo je idealna ideja. Ukoliko se probudite sa neželjenim talasima ili lošim loknima koje ste pokvarile u snu, ova punđa će spasiti dan.

Koristeći malu gumicu za kosu, skupite kosu u niski rep. Vežite je nekoliko puta, a na poslednjem provlačenju kose kroz gumicu, provucite kosu samo dopola. Jednom rukom taj kraj kose koji viri iz repa provucite kroz sredinu punđe. Kada je taj korak završen, malo olabavite osnovu repa da biste joj dale opušteniji izgled.

Spreda ostavite dva pramena kose koji će vam uokviriti lice.

@breaunamcewen CUTE HAIRSTYLES FOR FINE HAIR 😘😘😘 #hairstyles #hairhacks #finehairhacks #finehair #thinhair #thinhairhacks #thinhairstyles #finehairstyles #hairfyp ♬ Glitter - BENEE

Ne zahteva apsolutno nikakve prethodne veštine stilizovanja, a može se nositi u više prilika. Dobra stvar je što i ne treba da stoji čvrsto, pa vam ne treba čak ni lak za kosu, a ni gel jer je ni spreda ne treba zatezati.

Video: Kako da uvijete kosu za nekoliko sekundi

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota