• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

Đina (51) je superprivlačna baka i sada otkriva tajnu svog mladolikog izgleda

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona je otkrila i neke od svojih caka za izgled na kome bi joj pozavidele i duplo mlađe žene

  • 2

Đina Stjuart (51), majka četvoro dece, baka i model iz Australije, veliku pažnju javnosti privlači zbog svog neverovatnog izgleda.

Ona je otkrila i neke od svojih caka za izgled na kome bi joj pozavidele i duplo mlađe žene. Đina kaže da se svakog jutra tušira ledenom vodom:

- To je odličan način da se ubrza metabolizam i poboljša izled kože i kose. Već godinama sam strastveni zagovornik i korisnik krioterapije (terapija ledom) i mogu da preporučim sve vrste, mada je veoma skupa.

Jeftinija alternativa je tuširanje hladnom vodom svakog jutra, posle uobičajenog tuširanja - rekla je ona i pohvalila se titulom "najzgodnije bake na svetu", koju su joj dodelili njeni pratioci na mrežama.

- Istuširajte se najpre normalno, kako to inače radite, a potom i hladnom vodom oko 30 sekundi. Idealno bi bilo da se ledenom vodom tuširate ukupno dva minuta, za poptuni efekat - pojasnila je Đina.

Kako kaže, naučnici su pronašli dokaze da izlaganje hladnoći ubrzava metabolizam.

- Još jedna prednost izlaganja tela hladnoći je što smanjuje upale, otekline i bolove u mišićima. To je razlog iz kog mnogi sportisti upražnjavaju ledene kupke i druge vrste izlaganja hladnoći kao sredstvo za ubrzavanje oporavka posle fizičkih vežbi - kazala Đina.

Inače, Đina je svojevremeno bila u top 10 najzgodnijih žena u Australiji, na šta je, ističe, posebno ponosna. Na društvenoj mreži Instagram danas je prati više od 300.000 ljudi.

Video: Ni ne pretpostavljate koliko ova cica ima godina: Ona je baka koja svoje zgodno telo pokazuje svima

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Shomy

    8. maj 2022. | 20:08

    PVC baka

    Podelite komentar

  • Svetlana

    21. maj 2022. | 12:18

    Volela bih ove mladolike žene da vidim licem u lice, bez fotošopiranja, bez farbane kose-nadogradnje bez svih ostalih intervencija na licu. To su bajke da se ne zna ko je majka a ko ćerka. Jadne su žene koje zamišljaju da ih ne mogu razlikovati od ćerki.

    Podelite komentar