• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Matematička formula za savršene obrve: Pratite ovo uputstvo korak po korak

Vreme čitanja: oko 1 min.

Napravite svojim obrvama savršen luk i postignite popunjen izgled

  • 0
Obrve Pexels / Amir SeilSepour

Nova tehnika popunjavanja obrva se pojavila i slobodno možemo reći da je prava matematička igrarija.

Potrebno vam je samo nekoliko sekundi i samo dva proizvoda - olovka za obrve i četkica za obrve, mada se može pronaći olovka sa već postojećom četkicom.

U sada već viralnom videu Prisila Deroza, profesionalna šmkinkerka pokušava da rekreira trik za crtanje obrva koji je pronašla na TikToku. U videu je prikazano kako devojka popunjava dva, međusobno povezana trougla, a zatim ih spaja u savršeno zakrivljenu obrvu.

Iako možete videti u videu kako se to radi, evo i detaljnog objašnjenja. Za početak, jednostavno uzmite naoštrenu olovku za obrve i nacrtajte pravu liniju, počevši od prednje strane obrva i iznad dlačica obrva. Crtajte popreko dok ne dođete do tačke gde obično počinje vaš luk obrva. Zatim pod uglom od 45 stepeni (slično kao kod postavljenog kvadratnog lenjira), spustite liniju dijagonalno nadole nalevo, zaustavljajući se na dnu dlake obrva, a zatim završite liniju na vrhu obrva. Povežite kraj gornje linije sa krajem donje linije na "repu" i uradite isto za prednji deo obrva.

@prisciladerosa @prisciladerosa2 #sobrancelhasperfeitas #tiktokmakeup ♬ Ela Já Tá Louca - Anderson Neiff & John Johnis

Popunite sve ravnomerno raspoređenim linijama, uzmite četkicu za obrve i začešljajte ih kako biste dobili savršen oblik. Još uvek ste zbunjeni? Obavezno pogledajte video iznad.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota