• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Hilari Daf naga na naslovnoj strani: Kako je tokom godina naučila da voli i prihvati svoje telo

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Daf je priznala da je došla do stadijuma u kom, danas, u potpunosti prihvata svoje telo i nije zainteresovana da ikada više živi prema holivudskim standardima lepote

  • 0
Hilari Daf, Hilary Duff

Foto: Instagram/hilaryduff

Hilari Daf je rešila da bude otvorenija po pitanju prihvatanja svog tela, pa je tim povodom pozirala naga za naslovnicu časopisa "Women's Health"  i govorila o tome kako je tokom godina naučila da voli sopstveno telo.

Prisetila se kako je provela godine osećajući se iscrpljeno od konstantne borbe sa kilogramima i pokušajima da dovede svoje telo do stanja koje je prihvatljivo drugima. Sve ovo je rezultiralo njenom borbom sa poremećajem u ishrani kada je imala samo 17 godina. Daf je priznala da je došla do stadijuma u kom, danas, u potpunosti prihvata svoje telo i nije zainteresovana da ikada više živi prema holivudskim standardima lepote.

- Mislim da sam sa 34 godine stekla veliko poštovanje prema svom telu. Ono mi je pomoglo da izgradim prelepu porodicu. Osećam da, što sam starija, to sam sigurnija u svojoj koži. A moje telo je prošlo kroz mnoge promene oblika i veličina tokom života. Zaista sam fascinirana time što sam žena, kao i svim promenama kroz koje naše telo može da prođe tokom svog života - rekla je glumica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

Daf je priznala da nije u potpunosti prihvatila svoje telo sve dok nije dobila svoju ćerku Banks i shvatila da je "moćna" tako što je ponovo postala mama nakon što je prošla kroz razvod.

- Terapija mi mnogo pomaže. Trudim se da radim na Zoom-u sa svojim terapeutom najmanje dva puta mesečno, ako ne i više, ukoliko mi zatreba. Ali mislim da samo treba da razgovarate i imate prave ljude oko sebe koji mogu zaista da slušaju kada vam je potrebno.

Duf je rekla da je sebe izazivala da ostane dosledna u odlasku na terapiju uporedivši koliko nam je zapravo nekad i lakše da se posvetimo izgledu umesto mentalnom zdravlju.

- Razbijamo se od treninga da dovedemo svoje telo u formu i da izgledamo najbolje što možemo. Radimo tretmane lica i botoks, kosu, pramenove, obrve, podizanje trepavica i slične stvari. Ali ja želim da radim na onome što je unutra - to je najvažniji deo.

Video: Toples Elizabet Harli u bazenu je melem za oči

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota