• 6
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ima strabizam i ne želi da operiše oko, jer je zbog njega posebna: "Volim sebe takvu kakva jesam"

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona kaže da se pomirila sa činjenicom da će zauvek izgledati kao sad, ali da joj je najvažnije da je zdrava, srećna i voljena

  • 6

Video: Odmalena su je ismevali zbog fizičkog izgleda: Hejterima poručila da ima više hrabrosti do njih

Eli Dejvis (18) je mlada TikTok zvezda koju na ovoj društvenoj mreži prati više od 250.000 ljudi. Kada je imala četiri godine, doktori su Eli dijagnostikovali strabizam zbog kog jedno njeno oko gleda u suprotnom pravcu od drugog.

Eli kaže da se oduvek osećala drugačije od svojih vršanjaka koji su je često zadirkivali i ismevali.

- Kao mala nisam želela da nosim naočare i flastere koji bi pomoglo da ispravim oko - kaže Eli koja je sada 80 odsto slepa na desno oko.

Uprkos tome što je izložena okrutnim komentarima na društvenim mrežama, Eli je zadovoljna svojim izgledom i kaže da ne želi da estestkom hirurgijom koriguje oko.

- Plašim se operacije, a i navikla sam se na oko i svoj izgled. Ljudima koji me prozivaju zbog izgleda imam da poručim samo jedno - nikada neću operisati svoje oko, jer volim sebe takvu kakva jesam - rekla je ona.

Eli kaže da se pomirila sa činjenicom da će zauvek izgledati kao sad, ali da joj je najvažnije da je zdrava, srećna i voljena od strane svojih prijatelja i porodice.

- Baka mi je dosta pomogla kada je reč o prihvatanju mog fizičkog izgleda. Ja sam normalan i zdrav čovek, a sve ostalo je nevažno. Zbog svog oka se osećam posebno i lepo  - ističe Eli.

Kako kaže, ljudi jednostavno ne razumeju kako je to imati vidljivu nesigurnost, te im je najlakše da napadaju onog ko je ima.

- Ja sam u prednosti naspram takvih ljudi, jer za razliku od njih ja imam hrabrost da se izađem u svet sa svim svojim nesigurnostima - zaključila je Eli.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Mery

    28. avgust 2022. | 17:51

    I bolje da se ne operise! Imam strabizam, zatvarala sam oko, isla na vezbe, tri puta me operisali i nisu uspeli da isprave... kazu tezak slucaj. Nije lako prevazici to...

    Podelite komentar

  • COBRACAR

    28. avgust 2022. | 21:16

    Ovo je zrikavost,ne strabizam.1996 mi je strano telo proslo do retine.4 operacije,masakrirali mi oko.trebali da vade.kazu 1 od 100.000 da ostane u glavi.zbog neupotrebe pobeglo u levo.idemo dalje...

    Podelite komentar

  • 🧐

    28. avgust 2022. | 18:42

    Meni se korogovalo nako 30 -te godine. Niko nije savršen, a lepota u oku posmatrača tako da ko hoće da ti nadje manu naćiće je.

    Podelite komentar