• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Top Model Europe": Karijeru je počela kao Miss Telegrafa, a sada je u finalu prestižnog takmičenja

Vreme čitanja: oko 2 min.

Teodora Mitić izabrana je od 25.000 hiljada prijavljenih modela u takmičenju za najprestižniju titulu sveta modelinga

  • 1
Tea misica

Foto: Miss Yu kompanija

Srbija je dobila svoju predstavnicu u finalu takmičenja "Top Model Europe" - Teodoru Mitić iz Zaječara. Ona je jedna od 25 devojaka koje su se plasirale u finale ovog takmičenja među 25.000 kandidatkinja. Takmičenje će se održati 29. maja u Briselu.

Teodora je pre ovog takmičenja nanizala brojne uspehe postavši finalistkinja zvaničnog izbora za Miss Srbije 2019. godine, a ponela je i laskavu titulu Miss Interneta Srbije u organizaciji Telegrafa.

Misica koja sada živi i radi u Francuskoj, uspela je da se preko internet glasanja i kastinga u Marselju i Parizu plasira u najboljih 25 kandidatkinja, koje ima za cilj da mladim modelima otvori vrata internacionalne karijere, prenosi portal Na dlanu.

- Ponosna sam što sam jedina predstavnica, ne samo Srbije, nego uopšte zemalja Balkana, koja je uspela da se ove godine plasira u finale "Top Model Europe", možda najprestižnijeg takmičanja modela u Evropi. Inače, ovo takmičenje se organizuje u 15 evropskih zemalja i početno je bilo 25.000 kandidata. Ja sam u finale ušla preko polufinalnog seta u Parizu, a bilo ih je i u Amsterdamu, Londonu, Briselu i Milanu - kaže Teodora.

"Top model Europe" je najprestižnije međunarodno takmičenje u svetu modelinga, čemu svedoči i sama činjenica da se organizuje u 15 zemalja i nudi modelima mogućnost internacionalne karijere i saradnju sa međunarodnim partnerima - istaknutim imenima među fotografima, dizajnerima, ali i velikim brendovima. Žiri je sastavljen je od profesionalaca iz modne industrije koji već godinama pažljivo biraju nove modele.

- Jedan od načina da uđete u svet visoke mode i radite za najcenjenija imena modne industrije je upravo ovo takmičenje. Nama iz Srbije i zemalja regiona je otežan put da se probijemo do samog vrha, s obzirom na to da se takmičenja ne organizuju u našim zemljama. Želim da poručim da stojim na raspolaganju svim devojkama i mladićima iz Srbije i zemalja regiona putem e-maila i telefona (poznati redakciji), za sve eventualne savete i pomoć ako žele da krenu mojim putem - poručuje Teodora i dodaje kako očekuje pobedu na ovogodišnjem takmičenju Top Model Europe.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Gentleman

    24. maj 2022. | 15:51

    Ova devojka je više nego prelepa. Samo joj lenta fali kao potvrda da je najlepša 👑👸🎀

    Podelite komentar