• 1
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Da li šminka znači samopouzdanje: TikTokerka Fabiola ima odgovor

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Konstantna poređenja sa Misterom Binom su u početku bila ogroman udarac na njeno samopouzdanje, ali onda je sve to preokrenula u svoju korist, shvativši da je to zapravo njena jača tačka

  • 1

Fabiola Baglieri je šminkerka i TikTok kreatorka sadržaja koja je zaintrigirala javnost onda kada su korisnici ove društvene mreže nju prozvali "ćerkom Mistera Bina".

Fabiola nije dozvolila da je takvi komentari pogađaju, budući da njen TikTok sadržaj i jeste namenjen spoznaji magije i moći šminke i transformacije. Ona je postavila nekoliko video-snimaka u kojima se poredi sa gospodinom Binom, čak do te mere da imitira izraze lica komičnog lika i preuveličava sličnosti uz pomoć šminke.

Međutim, Fabiola u nastavku videa moćnom transformacijom pokazuje sebe u "full glam" izdanju. Transformacija nije ništa drugo do zapanjujuća, a nekoliko njenih video-snimaka su postali viralni hitovi širom platforme, doduše zbog sasvim pogrešne percepcije gledalaca.

@fabiola.baglieri never judge a book by its cover ♬ House of Memories with guitar christianrlocke - Christian

Ono što su mnogi komentarisali nije bilo njeno zavidno šminkersko umeće, već sposobnost da "zavara" i "obmane". Izgleda da uživaoci TikTok sadržaja se nekad previše unesu i prenagljuju u donošenju zaključala, pa tako nisu ni primetili koja je bila poenta Fabiolinih videa, kao i vidno šminkom prenaglašene detalje na njenom licu pre glam transformacije.

Fabiola nikoga nije pokušala da zavara, već svo to prenaglašavanje obrva, brkova i pravljenje čudnih facijalnih ekspresija jeste bilo u cilju što efektinijeg dojma transformacije.

Bilo kako bilo, Fabiola jeste izazvala reakcije, pa je samim tim dobila viralnu slavu, sa kojom, kako sama tvrdi, isprva nije baš znala da se nosi. Konstantna poređenja sa Misterom Binom su u početku bila ogroman udarac na njeno samopouzdanje, ali onda je sve to preokrenula u svoju korist, shvativši da je to zapravo njena jača tačka.

@fabiola.baglieri Reply to @sunnysun03.op ♬ On The Floor - Jennifer Lopez

Ona je efektivno pretvorila uvrede u svoj prepoznatljivi brend, koristeći ih da postane onlajn slavna ličnost hvaljena zbog svog talenta i lepote.

Jasno je da je Fabiola jedan talentovani kreator sadržaja i devojka koja je vrlo svesna sebe, svoje prirodne lepote i ume da to razdvoji od svojih umetničkih sposobnosti.

Na kraju krajeva, kako to da sve te priče o unutrašnjoj lepoti nam se jedino čine zanimljivim kada pročitamo neku romantizovanu objavu na društvenim mrežama, a zaboravimo na celu priču kada se radi o stvarnim osobama?

Video: Unesite boje u svakodnevnu šminku

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Olivera

    4. jun 2022. | 16:12

    Za nekoga i jeste. Ona zaista čudno izgleda bez šminke, oči su joj takve da sam u momentu pomislila da ima Bazedovljevu bolest. Sama se ne šminkam, ali nemam ništa protiv šminke, ni protiv estetske hirurgije, ako je to potrebno da bi se neko osećao bolje u svom telu. Imam prijateljicu koja je godinama patila zbog grbavog nosa, a onda jednog dana rešila, otišla na nanokliniku i uradila korekciju nosa bez operacije. I sad je druga žena. Zato, kada je u pitanju samopouzdanje - podržavam sve!

    Podelite komentar