• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Doktor otkrio koje je ulje najbolje za rast kose: Od njega vlasi postaju gušće i brže rastu

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 0
ulje ruzmarina Foto: Shutterstock

Estetski hirurg iz Detroita, Entoni Jong, svakodnevno savetuje i edukuje ljude na društvenoj mreži TikTok, a nedavno se pozabavio temom opadanja i gustine kose.
Gusta, zdrava kosa nešto je o čemu mnogi maštaju, a dobra vest je da se to može postići veoma lako i bez mnogo novca, ali i bez odlaska na razne tretmane.
Devojka Endrej Viktorija podelila je video u kome govori o čudesnom ulju i tvrdi kako joj je pomoglo da joj  kosa posatne mekana, ali i gušća. Reč je, naime, o ulju ruzmarina. 
@doctoryoun #duet with @audreyvictoria_ What does the science say? #rosemaryoil #hairloss #hairlossremedy #holistic ♬ dancin in the dark - xxtristanxo

Dr Jong je pogledao njen video i bez mnogo objašnjavanja se složio sa njom, jer kako je rekao, neka istraživanja  potvrđuju da ulje ruzmarina može biti jednako delotvorno kao skupi medicinski preparati koji se koriste za rast i gustinu kose, koji imaju liniju za muškarce i žene.
Dobra stvar je da, osim što znate šta tačno stavljate na svoju kosu, ulje ruzmarina je i veoma pristupačno zbog cene. U Srbiji bočica od 10 mililitara u apotekama i drogerijama košta između 350 i 400 dinara. Primena je veoma jednostavna.
Kako je pokazala Endrej, ulje umasirajte u teme i po vrhovima kose, ostavite da deluje preko noći i ujutro isperite šamponom, prenosi The Sun.
(Ona.rs) 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota