• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Novi brend za negu kože Kim Kardašijan: Osećajte se samouvereno u svojoj koži

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sa novim brendom, Kim ide stopama svoje sestre Kajli, sa svojim izuzetno uspešnim (i često rasprodatim) brendovima "Kylie Cosmetics" i "Kylie Skin"

  • 0
Kim Kardashian Kardasijan Kanje Vest Kanye West

Foto: Tanjug/AP

Nakon što je preuzela primat na tržištu donjeg veša, i odeće za oblikovanje tela sa svojim brendom "Skims", Kim Kardašijan upustiće se u kreiranje linije za negu kože, a brend će nositi naziv "SKKN BY KIM".

Nova kolekcija za negu kože sa devet proizvoda koju je kreirala rijaliti zvezda lansira se kasnije ovog meseca, a odbrojavanje već počinje na veb-stranici, a preko 13 hiljada ljudi je već zapratilo Instagramu profil brenda.

- Sjajan i podmlađen ten počinje sa SKKN BY KIM- poručuju u objavi.

Slike dele prvi pogled na nove proizvode koji su svi upakovani u zaobljene, minimalističke kamenosive bočice i teglice.

Prema brendu, "SKKN BY KIM" će biti novi svakodnevni ritual nege kože sa fokusom na kvalitet i efikasnost. Trebalo bi da hrani kožu, kao i da stvori prijatno iskustvo kod kuće.

- U svim mojim poslovnim poduhvatima, podsticala me je moja strast da popunim praznine na tržištu stručno izrađenim i univerzalno neophodnim proizvodima. Vodila sam se istim tim nagonom i pristupom u stvaranju brenda za negu kože - rekla je Kim u saopštenju za štampu koje je dao brend.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKKN BY KIM (@skkn)

Kolekcija sadrži devet osnovnih proizvoda: sredstvo za čišćenje, tonik, piling, serum sa hijaluronskom kiselinom, serum sa vitaminom C, kremu za lice, kremu za oči, uljane kapi i noćno ulje.

Svaki proizvod je flaširan u elegantnom, minimalističkom pakovanju koje se može dopuniti.

Kim je već objavila pregled brenda na svom Instagramu izjavivši: "Bila sam privilegovana da naučim o koži i nezi kože tokom godina od vrhunskih svetskih dermatologa i estetičara, a svaka bočica iz moje nove linije je ispunjena znanjem koje sam akumulirala usput. Doživećete pakovanje koje se može ponovo puniti i čistiti, naučno podržane sastojke dizajnirane da neguju sve tipove kože, tonove i teksture u svim fazama zrelosti. Napravila sam ovu liniju tako da svi mogu da se osećaju samouvereno u svojoj koži, i jedva čekam da konačno mogu da je podelim sa vama".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota