• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šminka za matursko veče: Naučite da se šminkate kao profesionalac

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Verovatno već imate sve što vam je potrebno u svom neseseru

  • 0

Matursko veče je vaša prilika da izrazite svoj stil kao nikada ranije.

Tu su haljina, odgovarajući nokti za maturu, cipele, frizura i (naravno) vaša maturska šminka. Srećom, nema potrebe da gubite novac na profesionalnom šminkanju za matursko veče, jer možete sebi dati zapanjujući izgled i kod kuće, uz pomoć našeg profesionalnog šminkera Mime Magdelinić, koja je odlučila da nas sve nauči kako da se našminkamo kao profesionalci.

Šminka za matursko u "uradi sam" stilu omogućava vam da testirate svoj "makeup look" unapred, a daje vam i potpunu kontrolu nad vašim konačnim izgledom, tako da znate da ćete na kraju dobiti nešto što volite.

Osim toga, može biti zabavno eksperimentisati sa izgledom maturske šminke, posebno ako se ceo vaš tim posveti tome. A najbolji deo? Verovatno već imate sve što vam je potrebno u svom neseseru.

Mimini saveti, za koje smo sigurni da će vam pomoći da kreirate zadivljujući izgled za matursko veče, daće vam i mnogo više vremena za detaljne selfije kako biste obeležili svečano veče.

Smatrajte ovo vašim glavnim vodičem za sve što se odnosi na šminku za matursko veče i uživajte u svakom trenutku, posebno u maturskom plesu.

Hajdemo da zaronimo u svet šminkanja! Pogledajte video sa početka teksta.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota