• 4

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prirodan izgled i oštar pogled: Lepota Anđele Bucalo PLENI

Vreme čitanja: oko 1 min.

Balans između obaveza na fakultetu i karijere modela je i te kako moguć

  • 4
Anđela Bucalo

Foto: Mina Dišljenković

Da biste postali model, morate da istražite vrstu manekenstva kojim biste želeli da se bavite, razumete snagu i lepotu sopstvenog tela, vežbate poziranje pred kamerom, komunikacione veštine. Sve ovo iskusila je i Anđela Bucalo kada je neplanirano uplovila u svet mode.

Dobila je poziv za jedan događaj u Rumuniji u organizaciji Fashion TV-a, a onda je shvatila da je modeling interesuje, iako sebe ranije nikada tako nije zamišljala. Ona studira na Tehnološko-metalurškom fakultetu i pre nego što se upustila u svet manekenstva, svoje vreme je uglavnom posvećivala nauci.

I sada na modeling gleda samo kao na hobi, ali mu se zdušno i profesionalno posvećuje kada god ostvari neku saradnju, a posebno kada su snimanja kreativna i uzbudljiva.

Od takvih saradnji najradije ističe svoje učešće na revijama za Fashion TV i slikanja za naslovne strane istaknutih modnih magazina.

Ispred objektiva Mine Dišljenković nastale su fotografije u egzotičnom ambijentu, i to u Anđelinom omiljenom izdanju - negovana koža bez šminke i prirodni talasi su prvo što se da primetiti na ovim fotografijama, pored Anđelinog oštrog pogleda.

Njen najzapaženiji uspeh u svetu modelinga svakako jeste učešće na izboru za Miss Srbije i osvajanje titule druge pratilje. Tom prilikom imala je čast da poseti Egipat i nešto bliže se upozna sa njihovom kulturom, jer, kako je i sama istakla, najviše je u ovom poslu raduju putovanja i upoznavanja interesantnih ljudi.

Video: Anđela Bucalo - studentkinja TMF-a i model

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • majalena

    16. jun 2022. | 16:22

    Kakvu sestru imam 😍

    Podelite komentar

  • Sekula

    16. jun 2022. | 15:39

    Lepa, zgodna, pametna, prirodna, Svaka čast devojko, sve najbolje

    Podelite komentar

  • Mima

    17. jun 2022. | 07:18

    Lepa, zgodna,pametna i prirodna.Danas je to raritet.Bravo.

    Podelite komentar