• 1
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rajan Gozling kakvog žene nisu videle: Izblajhane kose i u roze bojama

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakav će biti zaplet između kena i barbi?

  • 1
Barbika i Ken snimanje filma Foto: Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Prvi uvidi u to kako će izgledati film Grete Gervig "Barbi", u kojem Margo Robi glumi čuvenu lutku do javnosti su stigli u aprilu. Na prvoj fotografiji iz filma, objavljenoj na "Tviteru", barbi sedi u svom famoznom ružičastom kabrioletu i smeška se u kameru.

Kosa joj talasasto pada u retro stilu sa trakom za glavu na tufnice. Pored objavljivanja te fotografije, Varner Bros je tvitovao da će film biti objavljen u julu 2023.

Nakon ovih informacija nastao je tajac, a zainteresovani su objavljivali svoje teorije o samoj radnji filma, jer znajući Gretu Gervig, ovo neće biti očekivana priča.

Prva objavljena fotografija glavnog glumca - Rajana Goslinga pokrenula je ceo ženski svet i potvrdila informaciju da je on najveća ljubav čuvene lutke - ken.

Na toj fotografiji Rajan pozira sa sve narandžastim "spray tan" trbušnjacima i blanšem na glavi.

Obožavaoci Goslinga, sinofili, ali i verni korisnici "Tvitera" imali su razne reakcije na imidž kanadskog glumca, a zajednička je da su ostali začuđeni Goslingovom transformacijom.

Na osnovu fotografije, Gosling se transformisao u ono što i zamišljamo kada pomislimo na kena, pored toga da mu je koža neprirodne boje, njegov donji veš je ukrašen njegovim imenom i to istim fontom kao jedan vrlo prepoznatljiv brend! U teksas jaknici bez rukava ken je pravi Malibu frajer.

Barbika i Ken snimanje filma Foto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U smislu zapleta, fotografija nam samo služi da raspali našu maštu. A naredne, zajedničke fotografije, koje predstavljaju modernog kena i barbiku, najavljuju film koji će biti dostojna ekranizacija likova detinjstva mnogih.

Hoće li se barbi umoriti od kenovog nezrelog ponašanja? Hoće li ken dokazati svojoj voljenoj da može da joj ponudi više od trbušnjaka? Ili će ken skovati zaveru protiv barbi i postati negativac njene priče?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Ivangm😎

    6. jul 2022. | 12:05

    Kakva ce to glupost od filma da bude to nije realno...😂

    Podelite komentar