• 2

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Plavuša": Efektna transformacija glumice Ane de Armas u Merilin Monro zapanjila je kroz samo nekoliko kadrova

Vreme čitanja: oko 2 min.

De Armas publici servira navežban prepoznatljiv osmeh iza kog se krije sav životni bol preminule Monro

  • 2
Ana de Armas Marilyn Monroe blonde Foto: Profimedia/Ferrari/ Netflix

Ana de Armas glumi Merilin Monro u filmu "Plavuša", predstojećem Netfliks filmu reditelja Endrua Dominika, a film je već osvojio naslovnice.

Novi biografski film, zasnovan na istoimenom romanu Džojs Kerol Outs iz 2000, trebalo bi da stigne na Netfliks 2022. Film je dobio oznaku NC-17; to je prvi film sa striming sajtova koji je dobio tu oznaku (samo za 18 plus).

Netfliks je 16. juna objavio trejler za film, prikazujući de Armas u liku Merilin po prvi put. Tizer takođe sadrži upečatljivu verziju performansa za pesmu "Diamonds Are a Girl's Best Friend".

- To je zahtevan film. Ako se to publici ne sviđa, to je problem publike. Ne kandiduje se za javnu funkciju. To je NC-17 film o Merilin Monro, to je ono što želite, zar ne? Želim da odem da vidim NC-17 verziju priče o Merilin Monro - rekao je režiser.

Dobijanje NC-17 oznake je obično "poljubac smrti", jer ograničava prodaju karata. Ali, pošto Netfliks ne daje prioritet emitovanju u bioskopima kao što to čine tradicionalni studiji, ocena neće toliko uticati na opštu gledanost.

I dok neki to vole vruće, Ana to voli kao izazov, nazivajući ovu ulogu "najintenzivnijim zadatkom" koji je ikada dobila.

- Trebalo mi je godinu dana da se pripremim. Istraživanje i vežbanje akcenta bili su uključeni u to - rekla je za Entertainment Weekly u aprilu.

Cela ideja "Plavuše" bila je da se detaljnije prikaže njena drama iz detinjstva, a zatim da se pokaže način na koji ta drama razdvaja odrasle na "javno ja" i "privatno ja". Zatim, kako odrasla osoba vidi svet kroz prizmu drame iz detinjstva - to je neka vrsta priče o osobi čiju sliku predstavljenu svetu polako potiskuje ona skrivena strana.

Trejler, sa scenama u kojima Monro plače sama i graciozno izlazi ispred bezbroj kamera, nagoveštava unutrašnji sukob glumačke ikone sa javnim i privatnim prikazima sebe. Događaji se dešavaju u njenoj svlačionici pre nego što ona izađe na binu. De Armas publici servira navežban prepoznatljiv osmeh iza kog se krije sav životni bol preminule Monro.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Xy

    19. jun 2022. | 21:47

    Merlinka je neponovljiva. Imala je ono ,, nešto", što ni jedna imitacija ne može da postigne.

    Podelite komentar

  • Krile

    19. jun 2022. | 20:29

    Obozavam Anu de Armas. Strava sto dobila ivu ulogu

    Podelite komentar