• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čak 98% njenog tela prekriveno je tetovažama, koje je nakratko pokrila šminkom: Evo reakcije

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Amber se borila sa svojim mentalnim zdravljem kao tinejdžerka, ali je otkrila da su joj tetovaže odličan način da se izrazi

  • 0
Amber Luk

Foto: Instagram/amberlukefanpage

Amber Luk (27) je tetovažama prekrila 98 odsto svog tela. Tetovirana manekenka kaže da ju je bol od igle za tetoviranje učinio jačom osobom. Amber se nakon godina tokom kojih se osećala nesigurno, konačno oseća osnaženo i odreagovala je na one koji ostavljaju negativne komentare o njenoj transformaciji.

Govoreći o svom životnom putu na "Instagramu", napisala je:

- Znate, tokom godina sam se razvijala i gradila, a mnogi su mi rekli da patim od telesne dismorfije. Ne razumem zašto se negativno gleda na moju transformaciju, moja priča je dugačka, ali time je i osnažujuća.

Amber se borila sa svojim mentalnim zdravljem kao tinejdžerka, ali je otkrila da su joj tetovaže odličan način da se izrazi.

- Videla sam to kao priliku da povratim svoje samopouzdanje i izgradim sebe u nekoga na koga sam ponosna.

Potrošila je hiljade dolara na razne modifikacije tela, pored tetovaža ima i pirsinge i isečen jezik.

Od 16. godine se tetovira, a prošle godine, deceniju od početka svoje transformacije, pristala je da specijalnom šminkom pokrije svoje telo kako bi sebe ugledala bez tetovaža.

@jokesmanhub The transformation!!😳🥵🥵#fyp#transformed #tattoos #tattedup #gothmodel #gothtobasic #gothgirl #tatted#tattoocoverup #tattootiktok #tattoo#coveringtattoo#tattoocovering #tattoogirl #tattooart #bodymods#piercings #piercing#tattoos #tattoo #pierced#alternative #goth#inked #emo #bodypiercer#piercingaddict#alttiktok #earstrech #alt #model#tattoomodel#tattoogoals #bodymodification#bodymod#transformationvideo#transformationbody#watch #usaclips #ustv#ustvclips #usa #piercingcheck#piercing ♬ Jiggle Jiggle - Duke & Jones & Louis Theroux

Profesionalna šminkerka je predložila da se prekrivanje započne roze bazom koja neutrališe plavu boju mastila. Potom je prešla na puder u skladu sa njenim tonom. Posle nekoliko sati provedenih u stolici dok su šminkeri obigravali oko nje, Amber je konačno dobila priliku da ugleda svoje telo bez ijedne tetovaže.

- Isuse, baš sam bejzik - bila je njena prva reakcija.

- Ne sviđa mi se, čini me da se osećam kao da sam ponovo tinejdžerka.

Sa druge strane, njena majka se radovala što će je videti bez tetovaža.

- Bilo je divno iskustvo, kao vraćanje kroz vreme i zato cenim ovu priliku, ali ja zaista volim pravu Amber - sa tetovažama.

Amber se zahvalila mami na podršci i još jednom izjavila kako je ona jedino svoja sa tetovažama.

Video: Četnik maneken otkrio značenje svih tetovaža, ali i priželjkuje poziv za učešće u reperovom spotu

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota