• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nekoliko trikova za uvek svež izgled koje smo preuzeli od Gvinet Paltrou

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Glumica, ikona lepote i kreativni direktor šminke govori o tretmanima tokom leta

  • 0
Gvinet Paltrou

Foto: Shutterstock

Gvinet Paltrou je bila jedna od omiljenih i najpopularnijih glumica na holivudskoj sceni skoro 20 godina. Da, vreme brzo leti, ali ovoj šarmantnoj ženi romantične lepote ne može ništa. I dok se od glumica za uloge traži kameleonska sposobnost da se menjaju, to nije neophodno u pogledu njihovog ličnog života. Tako je Paltrou sinonim za lepotu.

Govoreći za časopis "Elle", Gvinet je dala nekoliko saveta ljubiteljima svoje estetike da ih primene u svojim uslovima. Da osete mali deo njene magije.

Jednostavnost je ključ

- Ja sam pravi dečak u duši. Obično tokom dana, kada nemam obaveza, ne nosim nikakvu šminku, ali ako izlazim na večeru, staviću malo maskare i malo rumenila na obraze. Moja kosa je veoma gusta i talasasta, tako da, kada je vlažna i osuši se, odvajam je po delovima i uvijam da postignem talase, ali ne i volumen - kaže Gvinet.

Voda na prvom mestu

Pijem puno vode i uvek sam dehidrirana. Istraživala sam o mineralizaciji vode i dodavanju himalajske morske soli u nju da bi pomogla pri apsorpciji. Nema baš očaravajući ukus, ali zaista mineralizuje vodu i čini veliku razliku po pitanju dobrobiti po naše zdravlje.

Maksimalno iskoristite slobodno vreme

Moja kozmetička linija ima masku za lice od algi, a ako sam na zaista dugom letu, obavezno ću je staviti tokom leta dok gledam film. Zaista je briljantna, napravljena od organskih sastojaka i veoma hidratantna.

Cerka Gvinet Paltrou Apple Martin

Foto: Instagram/gwynethpaltrow

Samo sedim tamo i izgledam malo čudno u avionu. Takođe, uvek putujem sa flašicom koloidnog srebra koju prskam pod jezik i na sedište u avionu, jer kažu da ubija klice. Uvek uzimam gomilu vitamina C i kupim više flaša vode pre nego što uđem u avion.

Izgledati dobro znači osećati se dobro

Za mene je vežbanje zaista značajan deo života: radim kardiovaskularne vežbe svaki dan i jako se znojim pet dana u nedelji. Uvek razmišljam kako da optimizujem svoje fozičko stanje i to kako se osećam iznutra.

77 Dodela zlatnog globusa

Gvinet Paltrou; Foto: Tanjug/AP

Imam malu infracrvenu saunu u svojoj kući koja je neverovatna. Trudim se da to radim tri puta nedeljno — to je ogroman detoksikant i definitivno trik za lepotu. Što je manje toksično opterećenje koje nosite, bolje se osećate i bolje izgledate. Takođe mislim da je zaista važno da budete okruženi ljudima koje zaista volite i koji vas inspirišu. Tada se osećate srećno, zadovoljno i lepo, čak i ako imate bore.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota