• 3

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ris Viterspun je pronašla eliksir mladosti: Zanosna i ljupka u svim izdanjma

Vreme čitanja: oko 2 min.

O šminkanju i nezi kože je učila od najboljih na snimanju svojih brojnih holivudskih filmova, ali omiljene trikove i navike ponela je iz detinjstva

  • 3
Reese Witherspoon Foto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Poslednje izdanje Ris Viterspun, jedne od omiljenih glumica, koja pleni svojim izgledom devojčice, sve je oduševilo. Poznatu plavušu krasila je njena prepoznatljiva ljupkost i širok osmeh.

Šarmantna glumica se na 28. dodeli nagrada Udruženja glumaca u Los Anđelesu, pojavila u crnoj hraljini sa plavom trakom oko struka.

Ova sjajna dama zaista na svakom koraku pokazuje koliko je blagoslovena savršenim spojem genetike, prirodne lepote i mladolikosti koju sada samo redovno i uporno neguje.

- Kao veoma mlada, svako jutro sam gledala svoju majku kako se šminka i razmišljala sam o tome koliko je taj njen ritual pripreme za dan i predstavljanje najbolje sebe svetu veliki deo njenog samopoštovanja. Tako da mislim da sam još tada razvila ljubav prema lepoti i nezi kože.

Lepa glumica ima 46 godina i kaže da su se njena filozofija o lepoti i nezi kože promenile tokom godina, ali i da je imala sreće što je u svom okruženju imala žene koje se nisu plašile starenja i koje su u svakom dobu volele svoje godine. Zahvaljujući majci i baki, Ris je, kaže, uvidela da je starenje nešto na šta ne treba gledati kao na neuspeh.

- Ima nešto osnažujuće u gracioznom starenju. Poznajem i srećem toliko žena koje imaju taj samokritični stav. Najvažnija stvar koju želim da žene znaju je da treba da budu najbolja verzija sebe koja možete biti. I da treba da ulažete u sebe i da zaista odvojite malo vremena za negu kože i tela, a samim tim i svog samopouzdanja. To je tako važno - kaže zvezda čuvene "Pravne plavuše".

Takođe ističe da je veoma važno redovno skidanje šminke kako sa celog lica, tako posebno sa i oko očiju pre nego što odete u krevet uveče, jer ima toliko ostataka i prljavštine koja se nakupljaju tokom celog dana, da skidanje šminke treba postane ne samo mehanička radnja već nešto poput meditativne rutine kojom oporavljate kožu lica i pripremate se za san.

A onda, u odrastanju, kaže, već je sve bilo u vezi sa poslom glumice i kroz profesionalno šminkanje je učila kako ujedno da se pravilno brine o svojoj koži.

- Kamere su ponekad toliko blizu lica i volim da se osećam samouvereno u tim kadrovima, što znači da je neophodno da i sama sebi pružim optimalnu negu kože koliko je to moguće - objasnila je za portal BodyandSoul lepa Ris.

Obožavaoce je vedra Ris posebno oduševila svojom fotografijom sa bazena u pepito plavom jednodelnom kupaćem kostimu, koji je zahvaljujući Ris doživeo veliki povratak na letnji scenu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

- Naravno, uz pravilno i redovno korišćenje dnevnih i noćnih krema i ostalih kozmetičkih proizvoda koji poboljšavaju tonus i strukturu kože lica i tela, rezultati neće izostati i vremenom ćete postići željeni izgled kože i lica, a samim tim podići nivo samopouzdanja da ćete uvek ulicom koračati uzdignute glave, a da to ne činite zato što vežbate mišiće lica i vrata već zato što ponosno nosite svoj sjaj, i spoljašnji, ali i onaj unutrašnji - poručuje Ris.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Jokica

    4. jul 2022. | 18:49

    Mislim da lepa i zanosna Riz Viterspun pored odabrane profesionalne kozmetike koristi i spermidin plus koji cuva vitalnost obnavlja i podmladjuje celije i tu se krije nivo samopouzdanja...

    Podelite komentar

  • rees'e pieces

    4. jul 2022. | 16:19

    risis pises nije rizis tako da je reese = ris nije riz

    Podelite komentar

  • reese

    4. jul 2022. | 16:17

    ris nije riz

    Podelite komentar