• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Providni ajlajner je pravi hit na TikToku: Postignite savršenu ivicu uz pomoć korektora

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tehnika se svodi na stvaranje linije ajlajnera korišćenjem korektora i prirodne boje vašeg kapka kako biste suptilno oblikovali oči

  • 0

Ako postoji nešto što smo naučili na TikTok-u, to je da postoji više od jednog načina da koristimo određeni mejkap proizvod.

Čak i najosnovniji proizvodi mogu imati više namena. Videli smo kako da senku koristimo i pretvorimo u tečni ajlajner raznih boja, ali šta je sada bezbojni ajlajner i kako se on nanosi?

Ispostavilo se da korektor može učiniti mnogo više od kamufliranja tamnih krugova i nestanka fleka - upravo on stvara efekat providnog ajlajnera.

Tehnika se svodi na stvaranje linije ajlajnera korišćenjem korektora i prirodne boje vašeg kapka kako biste suptilno oblikovali oči. Pa zašto je providni ajlajner iznenada zavladao TikTok-om? To je nešto što svako može da uradi, najverovatnije sa proizvodima koje već ima, jednostavno je i efikasno. Oči izgledaju budnije i otvorenije. Sve zasluge idu TikTok kreatorki i šminkerki Mai Akhtar.

Kako postići ovaj izgled?

Pronađite pravu nijansu korektora, sličnu vašem tonu kože, ali nekoliko nijansi svetliju. Mora da bude svetliji od boje vašeg kapka.

@maytahmi When ur darker eyelids become useful x #editorialmakeup #linertutorial #eyeliner #makeuphacks ♬ Music For a Sushi Restaurant - Harry Styles

Uzmite svoj korektor i tankom kosom četkicom napravite liniju od donjeg ugla očiju i jednu uz ivicu gornjeg kapka i povežite ih u jednu tačku. Ostavite prostor između bez popunjavanja kao kod normalnog ajlajnera, jer je vaša prirodna boja zapravo vaša podloga. Kada postignete željeni oblik ajlajnera, uzmite tu istu četkicu i izblendajte ivice korektora tako da "krilo" ostane dovoljno oštro.

Video: Bizarni trend u šminkanju preplavio internet: Sipaju puder u vodu, pa ga nanose na lice

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota