• 5

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kim Kardašijan tvrdi da nije imala nijednu plastičnu operaciju, evo šta kaže hirurg

Vreme čitanja: oko 2 min.

Da li ovakvo telo može da bude prirodno?

  • 5
Kim Kardašijan

Foto: Profimedia/The Mega Agency

Kim Kardašijan ima možda najpoznatije telo na svetu. Često pokazuje kako izgleda u kupaćim kostimima i uzanim haljinama u kojima ističe nerealnu sliku svog tela za koje tvrdi da je prirodno, prenosi The Sun.

Sada ima 41 godinu, a čini se da za nju vreme ide unazad. Figura savršenog peščanog sata, naglašeni bokovi, uzak struk, lice bez bora - da li je moguće da majka priroda sve ovo pruži?

U intevjuu za magazin "Allure" Kim je izjavila da nikada nije stavljala filere u usne i obraze, već da je stavljala samo malo botoksa u čelo.

- Nikada nisam stavljala filere u usne i obraze, nikada – rekla je.

Pa kako se onda Kim menja svake godine na bolje?

Dr Tunk Tirjaki, plastični hirurg sa londonske klinike veruje da postoje dokazi da se Kim menjala tokom godina. Od kako je počelo emitovanje njenog rijalitija 2007. godine već su počele glasine o liposukciji i implantima koje je navodno ugradila u zadnjicu.

U epizodi koja se emitovala 2011. godine išla je na rendgen kako bi pokazala da nema ničeg neprirodnog u njenoj zadnjici.

- Lice i telo se menjaju tokom godina. Gledajući njenu evoluciju postoje znakovi da se ove promene nisu dogodile prirodno – kaže dr Tirijaki.

- Odnos različitih delova torza se ne manja, ali njen odnos struka i zadnjice se dramatično promenio nakon 2010. godine – dodao je.

- To nam sugeriše da je verovatno imala liposukciju u struku i butinama i ubrizgavanje masti u zadnjicu – kaže plastični hirurg.

- Ovome govori u prilog i njen tanak struk i tanke butine i preterana punoća zadnjice, a ovakvi zahvati se ne mogu dijagnostifikovati radiologijom- objašnjava Tirijaki.

- Prenete masne ćelije postaju veće povećanjm telesne težine i hormonskim promenama tokom trudnoće što je i rezultiralo ekstremnom punoćom njene zadnjice tokom 2016. i 2017. godine.

Kim Kardašijan i Kanje Vest

Foto: AP/Tanjug

Kim kaže da je oblik tela postigla strogom ishranom koja podrazumeva povrće i čiste proteine.

Ipak plastični hirurg kaže da je njeno telo rezultat liposukcije visoke definicije.

Jednom prilikom Kim je rekla kako bi pojela i izmet ako bi to značilo večnu mladost i nikada nije krila koliko joj je važno da izgleda dobro.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • isto tvrdi

    17. jul 2022. | 15:53

    jk

    Podelite komentar

  • Majat

    17. jul 2022. | 22:30

    Kim nedostaje jedno 10 centimetara u dužini nogu. Ima izuzetno kratke noge i onaj ko je radio te zahvate na stražnjici, unakazio ju je. Sa manjom stražnjicom i normalnijim strukom izgledala bi mnogo bolje. Nije mi jasno kako te žene koje su pune novca nisu u stanju da nađu dobrog plastičara koji će ih savetovati da ne naprave nakaze od sebe. Ovako niska ženica izgleda kao kineska glasačka kutija sa ovolikom pozadinom.

    Podelite komentar

  • makarije

    17. jul 2022. | 17:03

    Nije plastika, nego silikon…

    Podelite komentar