• 1
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Potrošila je više od pola miliona evra da bi izgledala kao Kim Kardašijan: Sada se gorko kaje

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ona je imala samo 17 godina kada je ubedila baku da potpiše dokument koji joj je omogućio povećanje grudi

  • 1
Jennifer Pamplona

Foto: Profimedia/Backgrid UK/BACKGRID

Poslednjih nekoliko godina sve je više mladih osoba koje sve više žele da liče na poznate ličnosti. U početku to bude samo kopiranje odevnih kombinacija, ali se veoma mali broj osoba tu i zaustavi.

Više je onih koji odluče da se zapute na hiruršku kliniku, pokažu fotografije osobe koja im je uzor i kažu: "Želim da izgledam baš ovako".

Među njima je i model Dženifer Pamplona (28) koja je potrošila pola miliona evra na plastične operacije da bi izgledala kao njen idol Kim Kardašijan.

Kako kaže, imala je samo 17 godina kada je ubedila baku da potpiše dokument koji joj je omogućio povećanje grudi.

Među najsmelijim operacijama kojima se ova devojka podvrgla bilo je uklanjanje četiri rebra, a onda i 10 intervencija povećanja zadnjice, tri operacije grudi i dve operacije nosa.

Dženifer je više od 40 puta za 10 godina stavljala hijaluron u usne, nekoliko puta je povećavala jagodice, imala je intervenciju podizanja lica i kapaka i priznaje da je više do 500 puta stavljala botoks u lice.

- Toliko toga sam uradila da bih izgledala kao Kim. Bila sam srećna, zarađivala sam zbog svog izgleda i uživala sam u životu. Međutim, sada se sve promenilo - kaže Dženifer.

Sada želim svoj izgled nazad

Prema njenim rečima, sve je bilo u najboljem redu do trenutka kada je sve više ljudi počelo da je oslovljava sa "Kim".

- To je počelo da me izluđuje. Radila sam, studirala i postala poslovna žena, a sve se vrtelo oko toga da ličim na Kim. Ne želim da budem senka nekog drugog, želim da budem svoja - rekla je ona.

Dženifer sada shvata da je njena opsednutost operacijama nastala zbog telesne dismorfije, a kako kaže, kaje se što ranije nije razumela svoje probleme.

Iako je navikla na različite operacije, njena poslednja operacija nije prošla po planu.

- Moje levo oko nije htelo da se zatvori posle operacije "mačjeg oka", bila sam u panici, mislila sam da ću oslepeti. Nisam mogla ni da pomerim lice, bilo je strašno - ispričala je Dženifer.

Ima novi cilj

Njena misija je odvrati žene da ne idu "pod nož", kao i to da promoviše prirodan izgled. Takođe, Dženifer upozorava da bi svako ko se bori protiv nesigurnosti trebalo to da čini na druge načine, a ne promenom fizičkog izgleda kod estetskih hirurga.

- Savetujem devojkama i ženama da se ne operišu jer to ne rešava njihove probleme, a lako mogu postati zavisne od estetskih intervencija - istakla je Dženifer.

Ona sada radi na dokumentarcu pod nazivom "Zavisnost" i toku kog ona naglašava probleme zavisnosti od plastične hirurgije i estetskih zahvata.

- Bila sam ozbiljan zavisnik. Sada sve radim da vratim svoje prirodno lice - zaključila je ona, a prenosi The Sun.

Video: Nije Kardašijan, ali ova Kim lomi kako izgleda: Ovo je američka odbojkašica koja je pretučena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Milan

    16. jul 2022. | 15:00

    Tako rade neobrazovane krampače

    Podelite komentar