• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mišel Fajfer fotografijom bez šminke dokazala da je njena lepota vanvremenska

Vreme čitanja: oko 1 min.

Još jedna glumica koja je dokazala da su godine samo broj

  • 1

Mišel Fajfer (64) je dokazala da je njena lepota bezvremenska nakon što je objavila fotografiju na kojoj zajedno sa sestrama pozira bez trunke šminke. Uz objavu je napisala: "Nema boljeg načina da provedem 4. juli nego sa moje dve prelepe i briljantne sestre. Srećna, srećna ja. Nadam se da ste i vi svi imali lep dan."

Jedan korisnik je upotpunio objavu lepe glumice, napisavši:

"Ne zaustavljam se često i ne komentarišem profile slavnih. Ali moram da kažem, hvala. Hvala vam što niste punili svoje lice filerima, hvala što ste dozvolili da prirodno ostarite."

Mišelina raznovrsna i dugogodišnja karijera je bila i te kako zapažena, ne samo zbog njene lepote, već i zbog toga što je ona pre svega svestrana glumica, što je i dokazala igrajući različite uloge u ostvaranjima kao što su: "Briljantin 2", "Lice sa ožiljkom", "Udaja za mafiju", "Veštice iz Istvika". Da je sazrela kao glumica dokazala je glavnim ulogama u filmovima "Lak za kosu" and "Zvezdana prašina".

Nedavno je preuzela eklektičnu ulogu u komediji "French Exit", a takođe je možemo gledati kao Beti Ford u seriji "Prva dana".

U intervjuu iz 2021. ova majka dvoje dece pripisala je veliki deo svog uspeha tome što je oduvek s oprezom birala uloge ne bi li zablistala u ostvarenjima vrednim pažnje.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Sonja Nikolic

    12. jul 2022. | 15:00

    Verovatno je u to lice ulozeno vise para nego sto kostaju moj stan i auto. Toliko je vanvremenska lepota

    Podelite komentar