• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Devojke su poludele za "Hejli Biber manikirom": Kako su hromirani nokti postali hit leta

Vreme čitanja: oko 1 min.

Videi pod haštagom #HaileyBieberNails trenutno imaju 71 milion pregleda

  • 0

Postalo je skoro nemoguće skrolovati kroz TikTok, a da se na početnoj strani ne pojavi hromirani manikir. Stil koji je popularizovala Hejli Biber bez sumnje je zvanični manikir leta.

Videi pod haštagom #HaileyBieberNails trenutno imaju 71 milion pregleda, a mnogi saloni u Njujorku i Los Anđelesu su čak nabavili pakete potrebnih lakova i hroma, tako da su spremni za rad čim neko izgovori "Hejli Biber".

Dok se Hejli svakako može pripisati zasluga za to što je hromirani završni sloj postao najtraženiji u salonima za nokte u poslednje vreme, hromirani manikir apsolutno nije nikakva novina - futuristički sjaj rastopljenog metala koji je istovremeno i nežan i, u zavisnosti od boje, sofisticiran.

Hejline hromirane nokte kreirala je njena manikirka Zola Ganzorigtn, trljajući hromirani prah preko prozirnog bež gel laka, dajući dimenzionalni efekat glazirane krofne.

@miabrookss everyone go get these rn🫶🏼😍😭 @Hannah Frost #nailinspo ♬ Cool Kids (Sped-Up Version) - Echosmith

To je suptilan korak, ali u smelijem pravcu ako volite neutralne nokte, ali ako želite nešto upečatljiviju nijansu, efekat je lako prilagodljiv i može se uklopiti sa mnoštvom boja koje se nanose pre hroma.

Nasuprot čistom, belom osnovnom premazu, hromirani prah daje super-sjajni, eterični finiš. Suptilni plavi sjaj "hvata svetlost", izgledajući skoro fluorescentno pod određenim uglovima.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota