• 3
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dženet Džekson je bob-frizuri dala novo značenje: Hrabrost i energija zrelih godina

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Modni momenti koje je pokrenula na vrhuncu svoje slave jedinstveni su modni dragulji svojstveni samo i jedino njoj i njenoj energiji

  • 3
Janet Jackson Dženet Džekson Foto: Profimedia/Niviere David/ABACAPRESS.COM

Sa već decenijama staža na svetskoj muzičkoj sceni i statusom legende, Dženet Džekson nam ne duguje apsolutno ništa. Žena koja nam je podarila "Rhythm Nation," "All 4U," i "Doesn't Really Matter" zajedno sa nizom drugih hitova i nezaboravnih muzičkih trenutaka koji su ušli u istoriju pop kulture, kao i sve što je činila njena muzička porodica, učinila je dovoljno da je smatramo fenomenalnom umetnicom i ženom.

Čak i da ne radi više ništa novo i da se ne pojavljuje u medijima, Dženet je legenda koje se uvek setimo u nabrajanju muzike koja će zauvek ostati na top-listama svih vremena, a modni momenti koje je ona pokrenula upečatljivi su i jedinstveni modni dragulji svog vremena koji nas asociraju samo i jedino na nju i njenu energiju.

Kako je preneo i portal "Allure", Dženet ponekad voli da se uključi u društvena događanja i javi nam se s nekim malim iznenađenjem.

Neposredno posle nastupa koji je imala na Esesns Fsetu početkom jula, pevačica se oglasila na društvenim mrežama kako bi pokazala novu frizuru, nakon čega je otišla u Monako da bi prisustvovala reviji Kristijana Lubutena i blistala u novom staljingu.

Nakon dužeg vremena nošenja duge kose, neko vreme i sa dredovima, Dženet je za ovu priliku svoju kosu ošišala na najkraće moguće do sada, i to na kratku višeslojnu bob-frizuru koja je savršeno uokvirila njeno lice. Ono što daje psoeban šarm ovoj frizuri jesu najduži, pomalo čupavi, pramenovi koji padaju sa strane na lice, a šiške su isečene na savršenu dužinu kako bi pokazale njene profesionalno zaobljene obrve. Njen stilista je malo razbarušio kosu kako bi joj dao dodatnu teksturu, što je upotpunilo njen "meki glam look".

Kada je make up u pitanju, šminker je isklesao njene jagodice do savršenstva dajući njenom licu toplinu pomoću rumenila duboko koralne boje. Svetlucava zlatna senka, pernate trepavice i kremaste usne prirodnog izgleda upotpunile su stajling.

Dženet, koja se lagano približava šezdesetom rođendanu, nema bojazan da menja frizure, a ovim smelim bobom je definitivno zadala domaći zadatak... ne samo svojim vršnjakinjama.

Video: Napravite savršene lokne bez uticaja toplote

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Tanja

    23. jul 2022. | 09:22

    Frizura plus plastika orginal Urko iz serije Planeta majmuna. Al ista

    Podelite komentar

  • Nikolas

    23. jul 2022. | 11:09

    KARIJERU PEVACICE I IGRACICE ZAPOCELA JE U CIRIHU -BILA JE POSEBNO LEPA DEVOJKA !!! NJEN NASTUP U KLUBU GLEDALA JE SVETSKA ELITA !!!

    Podelite komentar

  • Mimi

    23. jul 2022. | 09:07

    Ovo je perika,vidi se iz aviona

    Podelite komentar