• 1
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Kako Dženifer Garner održava svoju kosu lepom i zdravom i zašto se sve ređe gleda u ogledalo

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Džen je stava da ako se brinete o svojoj koži i kosi, onda bi trebalo da se osećate dobro bez dodavanja bilo čega većeg ili veštačkog

  • 1
Jennifer Garner, Dženifer Garner

Foto: Shutterstock

Dženifer Garner ima svoj jedinstven stav prema lepoti i uvek je odavala utisak zdrave i negovane žene prirodne lepote i šarma. Jednom je izjavila da je njena filozofija kose ista kao i način na koji pristupa šminkanju, a to je da ako se brinete o svojoj koži i kosi, onda bi trebalo da se osećate dobro bez dodavanja bilo čega većeg ili veštačkog.

Za "BAZAAR.com" je rekla: "Kako starim, verovatno mi treba više maskare ili da malo pomognem svojim korenima kose, ali ne moram to da radim, jer znam da su moja koža i kosa jake kao i uvek".

Dnevna rutina Dženifer Garner

- Moj dan obično počinje zaista teškim treningom. Onda, postaje sve odvratno, pa moram da operem kosu linijom proizvoda koju godinama već koristim, a tokom vikenda maskom tretiram kosu. Kada završim pranje osušim kosu peškirom, stavim sprej za zaštitu krajeva. Dugo nisam bila svesna da imam kovrdžavu kosu dok ovaj sprej nisam upotrebila tokom ovih letnjih vrućina i iznenadila se kovrdžama!

Posebna linija kozmetike za kosu čini svoje

Dženifer duboko veruje da joj namenski proizvodi koje koristi za negovanje svoje kose prave ogromnu razliku u odnosu kakva joj je kosa bila u prošlosti. Sada, kaže, da joj je kosa u najzdravijoj fazi, čak u odnosu i na kosu koju je imala kao dete i kada nije koristila nijedan profesionalni proizvod ili dodatak.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner)

- Ovi proizvodi su zaista preobrazili moju kosu. Protein koji postoji u svakom od njihovih proizvoda koji se zove Alpha Keratin 60 Q, koji je isti protein koji imamo u noktima i kosi - ekstrahuje se iz ljudske kose. Zatim protein ulazi u vašu kosu dok se pere, kondicionira ili sa maskom, a onda obnavlja i puni oštećenu kosu od korena nadole. Pomaže čak i kod vlage i čini je otpornijom na faktore okoline koji čine kosu krhkom - kaže zadovoljno Dženifer.

Savet

- Moj savet za lepotu, a to govorim i svojim ćerakama, je uvek isti: manje gledajte u ogledalo, manje budite opsednuti izledom i gledajte u ostatak sveta da vidite za šta biste mogli da iskoristite za svoje potrebe i ciljeve, umesto što mislite o tome da stalno budete lepe - poručuje lepa glumica.

Dženifer takođe smatra da svi gledamo svoja lica više nego što su ljudi nekada to činili, i to nam ne pomaže. Opsednuti smo promenama ili kako da popravimo nešto na svom licu. Njen savet je da se manje gledamo u ogledalo i da budemo oprezni kada je u pitanju ubrizgavanje bilo čega u lice.

- Budite veoma, veoma razboriti i razumni i sačekajte što je duže moguće da biste bilo šta dodali na svoje lice. Nemojte misliti da ako imate 37 godina da morate što pre da intervenišete na svom licu ili telu. Kvalitetna linija proizvoda za negu kose i dnevna rutina koju usvojite daće sasvim zadovoljavajuće rezultate i neće vam oduzeti puno vremena, a ostaće vam mnogo više vremena da se posvetite kvalitetu svog života i onome što je suštinski važno. - zaključila je Dženifer Garner.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Maja

    13. avgust 2022. | 17:27

    Koja li je tajna zdrave kose Dzen Garner...?

    Podelite komentar