• 1
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prelepa ćerka poznatog supermodela je mamina kopija, ipak samostalno i uspešno gradi svoju karijeru

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lepa Kaja Gerber, ćerka čuvene Sindi Kraford je preslikana mama, ali i uspešan model jedinstvene lepote

  • 1
Kaia Gerber

Foto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Otkako je Kaja (Kaia) Gerber prvi put "ukrasila" modne piste 2017. godine za kolekciju Kelvina Klajna, poređenja sa njenom majkom supermodelom, Sindi Kraford, su postala učestala i nemilosrdna. Ipak, lepa Kaja od tog trenutka do danas uspešno gradi svoju karijeru modela i prisutna je kao zaštitno lice u mnogim modnim brendovima, posebno onim najvećim poput Versače, Šanel i Valentino.

Kako piše Vogue, Kaja je proglašena je za modela godine na raznim modnim događajima 2018, a pojavila se i na naslovnoj strani britanskog "Voga" u oktobru 2019. i vodila velike kampanje za Selin, Kelvina Klajna i Marka Džejkobsa.

Dok ova 20-godišnjakinja nastavlja da "surfuje" po talasima svojih uspeha u karijeri, jedna stvar je ostala konstantna: nepokolebljiva podrška njene mame. Bilo da prisustvuju istim događajima u modnoj industriji ili objavljuju selfije na društvenim mrežama, one konstantno dokazuju onu izreku - "kakva majka, takva ćerka".

Lepoj Kaji inače predviđaju fantastičnu karijeru. Neki kažu da će biti usešnija i od slavne majke jer je Kaja u vode modelinga ušla mnogo mlađa nego Sindi kada je počinjala svoju karijeru.

Krafordova je prvi put na naslovnici "Voga2 bila daleke 1987, a Kaja je imala tu sreću da sa nepunih petnaest godina zajedno sa mamom krasi naslovnu stranu ovog prestižnog časopisa u martu 2016. godine i kao već tako mlada startovala je sa revijama velikih modnih imena poput Aleksandra Vanga, Versačea i Marka Džejkobsa.

Takođe, u prilog brzog i uspešnog razvoja karijere Kaje Gerber idu i društvene mreže preko kojih je postigla planetarnu popularnost, kao i finansijski momenat koji nikako nije zanemarljiv, jer ugovori koje sklapaju današnji supermodeli mnogo više vrede nego oni u vreme kada su modnim pistama vladale Sindi Kraford i njene koleginice.

Video: Ćerka i majka izgledaju kao bliznakije: Pogodite koja je koja od ove dve brutalne Crnkinje

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Ani

    22. avgust 2022. | 10:24

    Aha, samostalna je, nije joj mama pomogla da prva revija bude cak za CC.. 🤡

    Podelite komentar