• 2
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako na lepotu gleda Džulijan Mur: Čuvajte svoje obrve!

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ne preterujte sa pincetom!

  • 2
Džulijan Mur, Julianne Moore

Foto: GRAHAM WHITBY BOOT / INSTAR Images / Profimedia

Postoji jedna lekcija o lepoti koju je Džulijan Mur dala svojoj ćerki. Ova 61-godišnja glumica i njena ćerka Liv (20) udružile su se u novoj kozmetičkoj kampanji "Hourglass Cosmetics", a Mur je za "Harper's Bazaar" otkrila da joj je najveće žaljenje zbog lepote to što je uništila svoje obrve.

Na pitanje da li postoji neki savet o lepoti koji je prenela svojoj ćerki, dobitnica Oskara je rekla da je preterala sa pincetom tokom ranijih dana svoje karijere.

- Jedina stvar koju uvek kažem je da joj ne dirate obrve. Ne uništavaj svoje obrve kao ja, i bezbroj drugih žena koje poznajem.

Dakle, šta je u njenoj torbi za šminku?

- Volim olovku za obrve jer sam, znate, uništila obrve pre nekoliko decenija, kao što sam rekla - podelila je Mur, preporučivši svoju omiljenu olovku za oblikovanje obrva. Kada su u pitanju usne, ona se okreće bojama koje mogu da idu uz sve.

Deleći jedan od trikova šminkanja koje je naučila na setu, Mur je savetovala čitaoce da "oponašaju prirodne emocije svog lica kada se šminkaju".

- Kao i kod rumenila, na primer, mi se smejemo kada nanosimo rumenilo. Ako vas ikada zanima gde da stavite šminku na lice, razmislite o tome kako se naše lice prirodno "kreće".

- Nedavno smo prešla na polutrajnu boju. Pošto sam prirodna crvenokosa, volim da ova nova boja nestaje prirodno, tako da nema razgraničenja. Uvek želim da zadržim svoju pravu boju, a da ne izgleda veštački, kao što to može da se desi sa farbom za kosu.

Na temu starenja, dobitnica Oskara - koja je nedavno rekla da je izraz "graciozno starenje" potpuno seksistički - rekla je da kako godine prolaze, "ljudi se razvijaju, vaši odnosi se menjaju, a neki odnosi se produbljuju - to je zapravo lepota starenja - da sve ovo možete da doživite."

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • P

    27. avgust 2022. | 01:57

    Sjajan savet ❤️

    Podelite komentar

  • Jela

    29. avgust 2022. | 06:38

    Svakoga je priroda darovala razlicitim obrvama, kao svin drugim. Nekuma su one debele i guste, nekima tanane i nezne, kao decje. Kakve umamo takve treba da negujemo kao i celo svoje telo

    Podelite komentar