• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

3 tajne zbog kojih frizura Dženifer Aniston uvek izgleda savršeno

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ne postoji izdanje lepe glumice u kom njena kosa ne izgleda odlično oblikovano i zdravo, a njen frizer otkriva i kako to postiže

  • 0
Dženifer Aniston Jennifer Aniston Haircare line LolaVie proizvodi za kosu kosa hair

Foto: Profimedia//The Mega Agency/LolaVie/Emma Summerton

Da li će ikada doći dan kad nećemo biti očarani kosom Dženifer Aniston i o tome govoriti kao o fenomenu? Po svemu sudeći - neće! Ova šarmantna glumica, zvezda omiljene serije "Prijatelji", poznata je po svojoj frizuri koja uvek izgleda kao neobavezno očešljana i spontano puštena, a zapravo je rezultat rada frizera Krisa Mekmilana.

Kako piše Vogue, Mekmilan je na Instagramu objavio fotografije u crno-beloj boji dok je radio na glumičinoj frizuri i otkrio tajne Dženiferinog zaštitnog znaka kose uz komentar:

- Volim dobro feniranje, potpuno, jako i pravo!

On je i detaljno opisao kako postiže savršeni "krajnji udar" za frizuru Dženifer Aniston.

Korak 1: Podelite kosu

- Uzimam jedan po jedan deo kose, počevši od potiljka i fenom prosušim sveže opranu kosu. Ne koristim nikakav proizvod za kosu da bi feniranje trajalo ili da bi se dobio neki poseban efekat, ali ću ponovo navlažiti kosu ako je potrebno, i to koristeći flašu vode - otkriva Kris.

Korak 2: Četka za feniranje

- Koristite četku za feniranje sa okruglim čekinjama kao alat za kosu koji uvek daje rezultate - ističe frizer.

Njegov savet je da vodite računa da deo fena odakle duva topao vazduh, usmerite niz dlaku kako biste dobili uglađen i ravan efekat na krajevima kose.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris McMillan (@mrchrismcmillan)

Korak 3: Osnaživanje korena

- Ključ je da zaista podignete i osušite koren kose - dodaje on, i kaže da upravo to objašnjava zašto je glumičina kosa uvek izgleda volumizirano i jedro, i to ne previše, već taman koliko je potrebno da deluje prirodno.

Mekmilan ističe i da je pored dobrog feniranja za prirodnu teksturu veoma važno i dobro šišanje, a kod Dženifer je to uglavnom stepenasto, u slojevima, što je rezultiralo stilom koji sada već radi umesto nje.

On takođe kaže da Dženifer tako dobro ošišana može jednostavno da opere kosu i tako je ostavi, jer koristi jedan od proizvoda iz njene sopstvene linije za negu kose koji poboljšava teksturu. Ovaj proizvod sadrži kompleks supervoća, ceramide povrća i čia semenke, što pojačava sjaj i štiti kosu, plus je 99% prirodan i formulisan bez silikona, sulfata i parabena.

Video: Sad je jasno zašto je tako zategnuta: Dženifer Eniston pokazala kako trenira i ko joj pomaže

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota