• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kajli Džener otkriva tajnu svojih nikad većih usana

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nakon priznanja da je stavljala filere kako bi joj usne imale željeni izgled, Kajli predstavlja čudesni sjaj za usne iz svoje linije kozmetike

  • 0

Nedavno su pratioci Kajli Džener na TikToku imali priliku da vide snimke na kojima su njene usne izgledale su veće nego ikad.

Dok je pozirala za TikTok video, ova 25-godišnja rijaliti zvezda stavljala je svoj novi sjaj za usne u nijansi koju je promovisala na svoj rođendan 10. avgusta.

Kako je preneo DailyMail, ova lepotica "vredna milijardu dolara" pokazala je svojim pratiocima kako da našminkaju usne koristeći olovku, ruž i sjaj za manje od minut i postignu fenomenalan efekat. Tako je ova TV zvezda otkrila šta zaista čini da njene usne izgledaju mnogo veće pomoću tri kozmetička proizvoda.

"Cristal high gloss je naš predivni prozirni sjaj! Savršeno za dopunu izgleda vaših usana ili za nošenje samostalno", glasio je natpis u opisu videa.

Kajli je prvo uokvirila svoje usne ružičastom bojom, kako bi dobila veću površinu usana. Zatim je ispunila usne jednim od svojih tečnih ruževa, a na kraju je dodala je izdašan sloj sjaja za usne.

Inače, Kajli je pre desetak godina napunila usne filerom, dajući im potpuno drugačiji izgled. Ali, ona priznaje da i šminkom postiže još puniji izgled svojih usana i to iz svoje linije kozmetičkih proizvoda.

- Jedan tip mi je jednom rekao da se mnogo dobro ljubim, ali da imam tako male usne! Od tada pa nadalje, osećala sam se nepoželjno. Teško sam to podnela, jer mi je to rekao dečko koji mi se sviđao, ne znam, to je stvarno uticalo na mene. Jednostavno se nisam osećala poželjnom i lepom i zaista sam želela veće usne, pa sam počela da ih uokvirujem olovkom samo da bih stvorila iluziju većih usana - izjavila je Kajli jednom prilikom.

Onda je rešila da to promeni i prvi put je počela da eksperimentiše sa filerima za usne kada je imala 17 godina.

Uprkos tome što je bila povređena u vreme kada joj je dečko neprijatnost sasuo u lice, Kajli je priznala da sada može da se smeje tom događaju i kroz šalu kaže da bi trebalo da nazove jedan od svojih poznatih kompleta za usne po dečku koji joj se tada rugao.

Osim što je poboljšala svoje usne, Kajli je priznala da je u prošlosti eksperimentisala i sa filerima za lice. Kajli je prvi put počela da izgleda drugačije 2014. godine, kada je imala 17 godina i već tada su njeni obrazi bili pomalo drugačiji. Ali, to nije priznala odmah, već godinu dana kasnije.

U 2015, kada je imala 18 godina, Kajlino lice se značajno promenilo zbog injekcija filera, a neki plastični hirurzi nagađaju da je imala i operaciju nosa, što je Kajli negirala. Ona je, takođe, bila na meti optužbi da je u prošlosti radila i korekciju grudi i liposukciju, ali je uvek insistirala na tome da se sve njene korekcije završavaju upotrebom filera.

Fotografija koja sledi nas baš i ne uverava u to, ali vodićemo se prihvaćenim stavom da je svakome je dopušteno da uradi sa svojim licem ili telom ono što želi, ako se ne oseća dobro, lepo i poželjno.

Kylie Jenner, Kajli Džener Foto: BDG / Shutterstock Editorial / Profimedia

Video: Hvala plastičaru, bez zezanja! Nemaju ni 30 godina, a već nekoliko puta su išle pod nož

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota