• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fitnes zvezda pokazala dve strane svog tela: Jedna slika je prihvatljiva, a druga nije, kako to?

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Tako smo lako upali u zamku verovanja da svi izgledaju savršeno, ali istina je sasvim drugačija. Poziranje, filteri, toliko toga ulazi u svaku fotografiju...

  • 0
Liv, AKA Liv Livin Life

Foto: Instagram/liv_livin_life__

Fitnes zvezda pokazala je da svako od nas ima onu stranu sebe koja nije za poziranje i da to treba da bude sasvim prihvatljivo, prenosi "Daily Star".

Liv je devojka koja se bavi fitnesom i poznata je po tome što na svom profilu na Instagramu promoviše pozitivan pogled na žensko telo.

Sada je pokazala kako izgleda njen stomak kada ne stane u određenu pozu i iznad fotografije je napisala:

- Kako to da je jedna slika socijalno prihvaćena, a druga nije, a reč je o istom telu.

Liv kaže kako svako od nas ima "verziju sebe koja nije za poziranje", a sa ove dve fotografije želela je da pokaže koliko različito može da izgleda isto telo iz različitih uglova pa podsetila koliko je lako stvoriti savršenu sliku za potrebe duštvenih mreža.

Liv, AKA Liv Livin Life

Foto: Instagram/liv_livin_life__

 

Liv kaže kako je normalno da na nekim mestima na telu imam viška i kaže da žene ne bi trebalo da se stide da to i pokažu.

- Standardi koji su kreirani od strane društvenih mreža učinili su da je jedino prihvatljiva slika savršeno zategnutog tela. Zbog toga se ne usuđujemo da pokažemo kako to naše telo zaista izgleda kada se krećemo i obavljamo svakodnevne aktivnosti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liv | ONLINE COACH ✨ (@liv_livin_life__)

- Tako smo lako upali u zamku verovanja da svi izgledaju savršeno, ali istina je sasvim drugačija. Poziranje, filteri, toliko toga ulazi u svaku fotografiju na koju naiđete dok skrolujete na svom fidu. Zamislite samo koliko ove slike utiču na naš um. Nije ni čudo zašto su društvene mreže postale mesto gde ljudi postaju nezadovoljni samim sobom i poredimo se sa nečim što nije realno – poručila je Liv.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota