• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šeron Stoun otkrila da ju je mlađi dečko ostavio jer je odbila da koristi botoks

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šeron Stoun nikada nije bila ljubiteljka ulepšavanja i jedna je od retkih glumica koje stare dostojanstveno

  • 0
Šeron Stoun, Sharon Stone

Foto: Profimedia/Starpix

Nekada najfatalnija plavuša Holivuda danas ima 64 gdine i otkriva za "Vogue Arabia“ da ju je ostavio mlađi muškarac jer je odbila da koristi botoks, prenosi "Daily Mail".

Šeron Stoun je pozirala za naslovnu stranicu pomenutog magazina i objasnila da, iako je u prošlosti imala procedure ulepšavanja, više se tome ne podvrgava nakon moždanog udara koji je preživela 2001. godine.

Glumica kaže kako se njen stav protiv ulepšavanja pojavio kada je bila u vezi sa jednim mlađim muškarcem koji ju je pitao da li bi ikada stavljala botoks.

Šeron mu je odgovorila šaleći se : "Verovatno bi bilo dobro za tvoj i moj ego da jesam“, ali i dodala kako se ta veza ubrzo završila.

- Nakon toga smo se videli još jednom, ali on nije bio zainteresovan da me vidi – otkrila je glumica, ali nije rekla ko je bivši ljubavnik koji ju je ostavio. Njena poslednja veza koja je bila poznata javnosti bila je sa reperom PMP-om (26) s kojim se zabavljala nekoliko meseci.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Šeron je jednom prilikom kazala da postoji mnogo vrhunskih plastičnih hirurga koji su godinama pokušavali da se dokopaju njenog lica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Arabia (@voguearabia)

- Ne mogu ni da nabrojim koliko puta mi je u poslednjih deset godina ponuđeno zatezanje lica. To se sigurno kosi s Hipokratovom zakletvom i nije u redu - rekla je tada Šeron.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota