• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ova glumica je fenomen: Napunila je 52 godine, a ima telo i lice devojke

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glumica i voditeljka prkosi godinama

  • 0
Emi nagrade, dodela Emi nagrada

Foto: Tanjug/AP

Glumica Padma Lakšimi proslavila je 52. rođendan i još uvek ne prestaje da iznenađuje svojim savršeno mladolikim izgledom.

Voditeljka kuvarskog takmičenja "Top Chef“ poreklom iz Indije obeležila je svoj rođendan fotografijom u bikiniju ,kraj koje je napisala: "Ovo je 52. godina".

Ako ste pomislili da se Padma previše opterećuje svojim izgledom, varate se. Pre nekoliko godina stekla je nekoliko kilograme viška, ali nije se nervirala oko toga.

- Jedna stvar koja je dobra kada se ugojite je ta što vam grudi porastu – našalila se tada glumica i voditeljka na svoj račun.

Padma je rođenda u Indiji, ali je već sa četiri godine sa majkom stigla u Ameriku, gde je odrastala. Kao tinejdžerka koja je odrastala u Los Anđelesu susrela se sa rasnim uvredama, zbog čega je imala puno problema.

Tokom 2018. godine Padma je otkrila za "Njujork tajms“ da je bila seksualno napastvovana od strane starijeg dečka kada je imala samo 16 godina. Kao razlog zašto o ovome nije pričala ranije navela je lošu reakciju majke i očuha kada im je saopštila šta joj se dogodilo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Padma Lakshmi (@padmalakshmi)

Sa 21 godinom Lakšimi je počela da se bavi modelinogom, da bi kasnije ušla i u svet glume, ali i u svet televizijske produkcije.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota