• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Timoti Šalame je prvi muškarac na naslovnoj strani britanskog "Vogue-a"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Britansko izdanje magazina "Vogue" postoji 106 godina, a sada je prvi put naslovnu stranu zauzeo muškarac

  • 0
Dodela Oskara 2022 Foto: Tanjug/AP/Jae C. Hong

Malobrojni su glumci koji su tako brzo postali najtraženija lica u Holivudu, kao što je to slučaj sa dvadesetšestogodišnjim Timotijem Šalameom. To koliko je popularan i poželjan dokazuje i naslovna strana novog broja britanskog "Vogue-a".

Naime, Timoti je prvi muškarac koji se pojavio na naslovnoj strani ovog popularnog magazina, te je na ovoj način pomerio granice poimanja muške, ali i ženske lepote.

- Prvi put u 106 godina postojanja britanskog Voguea, muškarac je na naslovnici - piše na Tviter stranici časopisa.

Za njegov izgled zaslužan je urednik Edvard Eninful, koji je izjavio da je čekao "pravi trenutak" da odabere muškarca za naslovnicu "Vogue-a". On je opisao Timotija kao glumca koji podseća na Džejmsa Dina i Leonarda Di Kaprija, ali koji "uništava staromodnu definiciju muškosti".

Glumac je naveo da mu je izuzetna čast da bude zvezda naslovnice "Vogue-a" na kojoj su se ranije nalazile Rijana, Bili Ajliš i Lejdi Gaga.

Timoti je završio čuvenu glumačku školu "La Guardia" i na kratko upisao studije na Univerzitetu Kolumbija, ali je odustao od daljeg akademskog obrazovanja, kako bi prihvatio niz uloga u filmovima.

Debitovao je u filmu "Muškarci, žene i deca" Džejsona Rajtmana 2014. a zatim zaigrao u popularnom filmu "Interstellar" njegovog omiljenog reditelja Kristofera Nolana.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota