• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Loren Haton u osmoj deceniji pozirala u donjem vešu: Uzor je mnogim ženama koje prirodno i graciozno stare

Vreme čitanja: oko 2 min.

Loren niakda nije želela da se služi trikovima za podmlađivanje, uvek je bila ponosna na svaku svoju boru

  • 0
Lauren Hutton Foto: Anthony Behar / ddp USA / Profimedia

Pronalaženje udobnog grudnjaka ponekad može biti prava agonija, zbog čega ga Loren Haton, američka glumica i model, nije nosila većinu svog odraslog života. Međutim, ova 78-godišnjakinja oduševila je fanove slikom u donjem vešu na "Instagramu", a sve u cilju predstavljanja nove linije donjeg veša.

- Nikada nisam nosila grudnjake do svoje 50. godine. Nisu mi trebali. Oko 50. ili možda 47. dobila sam grudnjak sa donjom žicom, mislim u Parizu. Kada sam ga obukla, odjednom sam izgledala kao da mi je 30 - rekla je u izjavi za "Vog".

Kada je bila u 60-im, krišom bi ih često skidala i stavljala u tašnu, celog života je tražila odgovarajući grudnjak, ali ga nije mogla naći.

Novi grudnjaci na tržištu, sa čijim je proizvođačima i sklopila saradnju dovoljno su joj se dopali da počne svakodnevno da ih nosi. Doduše, ona je bila nervozna zbog samog snimanja i fotografisanja jer je zahtevalo poziranje samo u donjem vešu.

- Te slike mogu biti tako jezive, posebno kada imate 422 godine - našalila se ona. Ali utešila ju je činjenica da je fotografkinja Aleksandra Nataf bila bliska prijateljica. Fotografije su ispale prelepe, a ljudima se dopalo što je ovaj brend baš nju odabrao kao zaštitno lice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by CUUP (@cuup)

Haton je uzor mnogim ženama koje su odlučile da stare prirodno i graciozno.

Ranije ove godine, izjavila je za "Harper's Bazaar" da je jednom fotografu rekla da ne želi da finalne fotografije nju podmlade, već da je predstave baš onakvu kakva jeste.

Takođe je rekla da zapravo nema rutinu za negu kože osim da pere lice sapunom i vodom, a za "People" je 2019. rekla da je probala botoks, ali da joj se nije dopao.

- Odskočila sam kada sam videla sebe jer sam imala obrvu koja me je učinila da ličim na Zlu vešticu (iz filma Doroti i čarobnjak iz Oza). Pustila sam da izgledam kao minijaturni šar-pej. Bore će biti tu i one su zaista obeležje vašeg života.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota