• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Onlajn saveti za lepotu često mogu naškoditi: Influenserka se borila sa posledicama viralnog trika

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije tačno otkrila šta je od viralnih trikova isprobala

  • 1
Tili Vitfild

Foto: Instagram/tillywhitfeld

"TikTok" nudi mnoštvo saveta za "uradi sam" kozmetičke trikove, uključujući korišćenje raznoraznih kuhinjskih proizvoda i potencijalno opasnih hemikalija u cilju lečenja akni i drugih problema sa kožom. Naravno da mnogi neće umeti da prepoznaju šta je dobro, a šta u masi sadržaja nikako ne bi smelo da se isprobava, te je mnogo sigurnije izdvojiti malo više novca i otići kod profesionalca. Međutim, uvek ima onih koji žele instant jeftino rešenje i ne veruju da sebi ikako mogu nauditi.

Činilo se da je to bio slučaj sa Tili Vitfild. U viralnoj objavi na "Instagramu" ova influenserka i rijaliti zvezda (učesnica australijskog Velikog brata) konačno je odgovorila na pitanja fanova o tome zašto je često nosila masku od plave gline tokom snimanja.

- Za one koji se pitaju zašto imam svoju masku za lice od plave gline neprekidno tokom emisije, to je zbog stanja mog lica nedelju dana pre ulaska u kuću; stoga uvek imam šminku i moja koža je uvek prekrivena puderom - napisala je Vitfild, a u galeriji u nastavku njena izjava postaje još jasnija.

- Ovo je rezultat pokušaja da uklonim ožiljke koje sam sebi nanela pokušavajući da ponovim proceduru nege kod kuće, a koju sam videla na "TikTok" video-snimku.

Vitfild je tvrdila da je na kraju otišla u bolnicu zbog "privremenog gubitka vida" na levom oku i zbog otoka. Njeno lice je nedeljama nakon toga bilo u ožiljcima.

- Molim vas, nemojte pokušavati nikakve "uradi sam" procedure lepote. Ovo je duboko ispod površinskog nivoa ožiljaka i tamne pigmentacije.

Vitfild nije pomenula koji je to video u pitanju, niti je dala mnogo detalja o tome koji trik je pokušala da replicira. Međutim, ona je negirala u komentarima na postu da je njen ožiljak povezan sa hemijskim pilingom.

Umesto toga, Vitfild je ažurirala objavu na "Instagramu", tvrdeći da je šteta povezana sa nekom vrstom pokušaja akupunkture.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Aca

    29. septembar 2022. | 18:12

    Ja sam jednom čitao u trećem oku da je jedan čovek pojeo biciklo i želja mu je bila da pojede avion. Ali sam sa većom iq nego osobe koje bi to probale. Pamet u glavu devojko,ako vidiš na filmu Snežane i 7 patuljaka gde se kraljica ubode pčelom u usta i odma dobija silikonske usne nebi trebalo da probaš.

    Podelite komentar