• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gven Stefani je nedavno napunila 53 godine: Njen mladoliki izgled je tema broj 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedni tvrde da pevačica "stari unazad", a drugi da se podvrgla plastičnim operacijama

  • 0
Gwen Stefani, Gven Stefani

Foto: Tanjug/AP/Chris Pizzello

Nekadašnja frontmenka grupe "No Doubt", Gven Stefan izgradila je uspešnu solo karijeru i postala je poznata zahvaljujući hitovima "The Sweet Escape", "Wind It Up", "4 in the Morning"...

Inače, pevačica je pre samo dva dana napunila 53 godine, ali njeno zategnuto lice bez bora i izvajano telo ne odaju takav utisak.

Inače, pored muzike, ova leva plavuša fenomenalnih glasovnih sposobnosti bavi se i pisanjem tekstova, ali i dizajniranjem odeće. Takođe, njena specifična pojava - plava kosa, crveni ruž, svetao puder ostavljaju upečatljiv utisak, a o svemu tome je pevala u pesmi "Magic's in the Makeup", pitajući se "Ako je magija u šminci, ko sam ja?"

Iako Gven izgleda zaista lepo i mladoliko, njeni fanovi ipak nisu zadovoljni.

Naime, poslednjih nekoliko meseci na društvenim mrežama se vode debate o tome kako Gven izgleda - jedni kažu da ona jednostavno ne stari, dok drugi tvrde da preteruje sa plastičnim operacijima i intervencijama.

Prema rečima onih koji veruju da je pevačica imala operacije, Gvin je potpuno promenila lični opis, toliko da, kako kažu, više ne liči na sebe. Oni tvrde da je Gvin uvećala usta, jagodice, uklonila podočnjake, stavila nove zube i da preteruje s botoksom.

- Je li to zaista ona?; - Doslovno je neprepoznatljiva; - Sada izgleda potpuno drugačije; - Njen sam obožavatelj celog života i nisam je prepoznao. Tako sam zbunjen; - Nikad ne bih pogodio da je ovo Gven Stefani, a da to nisu napisali - stoji u komentarima.

Inače, "večno mladi izgled" pevačice predmet je mnogih nagađanja tokom godina, ali zvezda nikada nije javno govorila o bilo kakvom estetskom zahvatu. Kad je 2016. godine gostovala u poznatom segmentu "Carpool Karaoke", voditelj Džejms Korden ju je pitao kako se to tačno "stari unazad", ali ona je vešto izbegla odgovor pripisavši svoj mladoliki izgled vezi sa sadašnjim suprugom Blejkom Šeltonom.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota