• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Frizure koje će dominirati ove jeseni i zime: Šiške i lokne se vraćaju u modu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Topli i upečatljivi bakarni i kestenjasti tonovi, šiške i lokne daće vašem izgledu novu dimenziju i učiniti da izgledate mlađe

  • 0
frizura, kosa, lokne, crvenokosa Foto: Shutterstock

Jesen je stigla, a sa njom i novi trendovi kad je reč o frizurama.

Zlatni tonovi koji su bili dominantni tokom leta sada lagano padaju u drugi plan i ustupaju tron bakarnim i kestenjastim nijansama, koje prate promenu boja u prirodi.

Čim je Zendaja promovisala tamnu kosu sa bakarnim sjajem, postalo je jasno da će ove jeseni to biti jedan od najpraćenijih trendova.

- Kestenjaste nijanse će dominirati, jer većina devojaka želi topliji efekat koji odgovara aktuelnom godišnjem dobu - kaže frizer Maks Andreas.

- Plavuše će se verovatno opredeliti za karamel ili konjak tonove, kako bi se što bolje uklopile u boje kojima smo okruženi. Da biste zadržali luksuzni sjaj koji će vam doneti nova boja kose, obavezno stavljajte masku makar jednom nedeljno.

Pored toplih bakarnih i kestenjastih tonova, trend koji će dominirati ove jeseni i zime su šiške. One su, ujedno, i najbrži i najefektniji način da “izbrišete” godine i izgledate mlađe. Odaberite one koje laskaju vašem obliku lica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo)

Za dame koje ne žele da se odreknu lokni stiže dobra vest - afro-loknice, kao i one nešto krupnije i raskošnije ostaju u trendu. Važno je, poručuju firzeri, da kosa bude negovana i blistava, što ćete postići upotrebom specijalizovanih preparata i redovnim šišanjem rascvetalih vrhova.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota