• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

TikTokerka pere kosu jednom mesečno: "Ljudi kažu da je to odvratno, ali moja kosa je savršena"

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Razlog zbog kog ne perem kosu češće je što bi trebalo pustiti prirodna ulja da odrade posao - objasnila je ova devojka i izazvala buru na mrežama

  • 0
Devojka pere kosu jednom mesečno

Printskrin: TikTok/cherries_87

Nega kose zauzima značajno mesto u životu svake dame. Pranje, pakovanje, stavljanje hranljivih maski, šišanje, farbanje, toniranje, feniranje… Iako frizeri ne savetuju svakodnevno pranje kose, mnogo je onih koji ignorišu ovu preporuku.

S druge strane, ima i devojaka koje operu kosu samo kad iscepaju list na zidnom kalendaru. Jedna od njih je i influenserka Tink, poznata na "TikToku" kao @cherries_87. O tome je otvoreno govorila na ovoj društvenoj mreži.

- Trenirala sam kosu da što duže ostane čista - ispričala je Tink.

- Kosu perem samo jednom mesečno, a razlog je što je i dobro i zdravo da kosa ostane što je duže moguće bez vode i šampona, da bi prirodna ulja mogla da obave svoj posao.

Ona je dodala da je samo povremeno pranje kose dalo fantastičan rezultat:

- Zato mi kosa tako brzo raste, zato je tako bujna i zato je tako zdrava. Nije prljava, nije zapuštena. Radim to već 15 godina.

Ovim priznanjem tikTokerka je šokirala svoje pratioce; jedni su je napadali, ali je bilo mnogo onih koji su stali na njenu stranu.

- Mislim da je impresivno što ste “naučili” kosu da se tako ponaša i da se ne prlja. Uopšte ne izgleda masno, izgleda zdravo - napisala je jedna devojka.

- Prala sam kosu svakog dana i moja frizerka je poludela. Sada obično perem kosu jednom nedeljno - podelila je svoje iskustvo druga devojka na mreži.

TikTokerka je ujedno posavetovala pratioce da bi, ukoliko im se kosa brzo prlja, trebalo da je “nauče” da se ponaša drugačije:

- Možda prečesto perete kosu. Odlažite pranje dan po dan, ona će se prirodno navići na to i više se neće tako brzo mastiti i prljati.

Da li biste vi isprobali ovaj metod? Podelite sa nama kroz komentare.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota