• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Savršena fotografija za pasoš je viralni trend u svetu šminkanja: Sve je u simetriji i podizanju lica

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tajra Benks je angažovana za posao modela samo na osnovu svoje fotografije iz pasoša!

  • 0
Džodžija Barat

Foto: Instagram/georgia.barratt

Svi znaju da, ako želite da saznate šta je "in" u svetu lepote, onda je "TikTok" pravo mesto. Bilo da se radi o najnovijoj viralnoj maskari ili triku za nanošenje pudera, "TikTok" će nam ponuditi savete i uvid u trendove.

Kao što znate, vaša fotografija za pasoš je važna i svi imamo neku vrstu treme pred to fotografisanje. Jer, ukoliko nešto nije dobro urađeno, loše nanesen ajlajner, podočnjaci, neizblendane konture ili nejednake obrve pratiće vas narednih deset godina.

Tajra Benks je angažovana za posao modela samo na osnovu svoje fotografije iz pasoša! Stoga, ako ne želite da krijete svoj pasoš celu deceniju, pratite ove savete Džordžije Barat.

Ona je podelila vodič o tome kako da postigne savršen izgled za fotografisanje, a on je ubrzo postao viralan i mnoge korisnice su ga rekreirale i podelile svoje utiske. Praktično, započela je trend po kome je sada prepoznatljiva.

Prema Džordžiji, sve je u simetriji i podizanju lica. To znači da ćete morati da češljate obrve prema gore, da dodate dosta kontura na slepoočnice, obraze, bradu i vilicu. U ovome će vam pomoći korektor - vaš najbolji prijatelj u stvaranju "iluzije" podignutog lica ili očiju.

@georgia.barratt Reply to @petassnym yes I’ve got as it was on repeat the whole way through #xyzbca #beauty #makeup ♬ original sound - georgia barratt

Upotpunite izgled ajlajnerom da biste izdužile oko, a zatim popunite usne.

Među devojkama koje su isprobale trend bila je i Gabrijel Aleksis, bjuti influenserka sa više od 2,7 miliona pratilaca. Ona je podelila tutorijal i konačne rezultate u videu.

@gabxxrielle Ib @georgia barratt ✨ results at the end! #passportchallenge ♬ Substance. Three Stripes Bootleg - Three Stripes

Prvo je nanela prajmer, a zatim je nastavila da radi na svojim obrvama, dajući im podignut izgled.

Posle toga je nanela puder i tamnu kremastu konturu na čelo, slepoočnice, ispod obrva, nosa, vilice i ispod jagodica pre nego što je sve izblendala pokretom nagore.

Da bi dodatno podigla lice, Gabrijel je uzela korektor svetlije nijanse i malom, preciznom četkicom nanela proizvod ispod područja na kojima je upravo koristila konturu, kao i na most nosa.

Za oči je koristila sličan metod, blendajući smeđu senku za oči u pokretu nagore.

Završivši izgled dodavanjem veštačkih trepavica, hajlajtera i sjaja na uočljivo iscrtane usne, Gabrijel je dodala još jedan poslednji trik. Jedan deo kose je zagladila i čvrsto zavezala u malu punđu, dok je ostatak kose pustila, što je dalo dodatni "fejslifting" efekat.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota