• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

3 frizure za svaki dan: Napravili smo ih u nekoliko poteza

Vreme čitanja: oko 1 min.

Provereni i vrlo laki trikovi za sređivanje kose

  • 0

Video: 3 frizure za 3 minuta: Izgledajte kao da ste izašli iz frizerskog salona

Sigurno ste se često našli u situaciji kada nemate mnogo vremena, a važno vam je da vaša kosa izgleda lepo. Visoki rep sve je popularniji i za elegantne kombinacije i gala događaje, a dobro je rešenje i ženama koje zbog obaveza i umora nemaju vremena da veče pre isplaniranog dana operu kosu. Visoki ili niski, rep uvek izgleda uredno i lepo.

Za vas smo pripremili tri frizure, odnosno tri "konjska" repa na različite načine.

Kako bi vaš rep izgledao bujnije, potrebna vam je samo šnala. Sve što treba da uradite jeste da zavežete kosu, gornji deo repa podignete i na sredinu glave, odnosno na gumicu uspravno zakačite šnalu. Zatim pustite kosu, namestite je i videćete kako vaša kosa izgleda bujnije.

Druga frizura je takođe laka za pravljenje. Kosu zavežite u rep, a onda malo olabavite gumicu. Iznad gumice napravite rupu u kosi i zatim rep sa spoljašnje strane ubacite u nju. Rep zategnite i videćete da ste dobili prelepu frizuru koju možete nositi i u nekim svečanim prilikama.

Ako ste uspeli da napravite drugu frizuru, uspećete i treću. Proces je vrlo jednostavan. Isto uradite kao sa drugom frizurom, ali ćete ovaj put rep ubaciti sa unutrašnje strane. Dobićete prelep "konjski" rep, a vaša kosa će izgledati kao da ste izašli iz salona.

U videu na početku teksta pogledajte kako da detaljno za manje od jednog minuta napravite savršenu frizuru.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota