• 2

Vreme čitanja: oko 2 min.

Govorili su joj da nije dovoljna lepa i da nikada neće ostvariti snove: U 55. godini ih je uverila u suprotno

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ono što je čini unikatnom je njena kovrdžava seda kosa

  • 2

Da za ostvarivanje ciljeva i snova nikada nije kasno dokazuje i Mia Modž (56). Naime, kada je bila mala, Mia je zamišljala da će jednog dana postati model, ali joj je jedan nastavnik iz škole rekao da bi trebalo da razmisli o nekom drugom zanimanju.

- U školi me je nastavnik pitao čime bih želela da se bavim, a ja sam odmah rekla da je manekenstvo moja najveća želja. Tada me je podsmešljivo pogledao i kao iz topa rekao da tražim drugo zanimanje. Druga deca su mi to dugo prebacivala i govorila da sam ružna - priseća se ona.

Kako kaže, ta rečenica je mnogo uticala na njen život, te se dugi niz godina bavila poslovima koje nije volela.

Međutim, prošle godine, kada je imala 55 godina, Mia je odlučila da napokon ostvari svoje snove.

- Da ste mi pre godinu dana rekli da ću se baviti manekenstvom i da ću se slikati za donji veš, rekla bih da ste ludi. Nikada nisam imala dovoljno samopouzdanja da poziram u donjem vešu, ali se sada osećam kao nikada pre i ponosna sam na svoj izgled i telo -  rekla je ona kroz osmeh.

Prema njenim rečima, u svet mode je došla tako što su je ljudi, koji se bave time, pronašli na društvenim mrežama i ponudili joj saradnju.

- Imala sam nameru da na socijalnim platformama stvorim zajednicu za žene i da im dam "vetar u leđa", pa sam zbog toga rešila da otključam profil na društvenoj mreži Instagam. Ubrzo su me kontaktirale četiri agencije za modeling - otkriva ona.

Ono što je čini unikatnom je njena kovrdžava seda kosa, koju, kako kaže, obožava.

- Nekada sam mrzela svoju kosu i stalno sam je farbala, ali to više nije slučaj.

- Svet u kom živimo vrši veliki pritisak na nas, ali moramo da ostanemo podignute glave i da im pokažemo koliko smo zapravo lepe. Kada sam prigrlila svoje sede, usledio je osećaj olakšanja i prihvatanja same sebe. Ponovo sam pronašla svoj smisao i uživam u tom osećaju - zaključuje Mia, a prenosi The Sun.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Prevara veka.

    3. decembar 2022. | 13:25

    Ja ne znam ko više veruje ovim slikama na Instagramu..... Instagram je prevara veka.... U moru aplikacija za fotosopiranje, editovanje itd, prosečna devojka od 160 sm postaje natprosecna sa 190 cm, bujnim grudima (koje nema uživo), vitka (uživo ni V od vitka)!

    Podelite komentar

  • Jeca

    3. decembar 2022. | 22:53

    Mnogo je primera da su nesmotreni i zajedljivi komentari nastavnika uticali na budućnost dece. Oni bi morali da povedu računa šta govore svojim đacima, jer jedna njihova rečenica može da uništi budućnost đaka.

    Podelite komentar