• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Touch me - Vreme je za negu kože

Vreme čitanja: oko 3 min.

Koliko god da se piše i priča na temu Nega kože uvek se provuku neka dodatna pitanja za koja se misli da su jednostavna i da to svi znaju, dok je realnost drugačija

  • 0
Touch me nega lica Foto: Promo/ Nevena Krstić

Dešava se često da se žene zapitaju koji su to proizvodi neophodni kako bismo bili sigurni da se adekvatno negujemo? Možda nije loše da se prisetimo da se sa tipom kože rađamo, a stanje kože tretiramo tokom života i naspram stanja kože biramo preparate, po mogućstvu prirodne.

"Touch me" je domaća kompanija koja se bavi proizvodnjom prirodne kozmetike. Splet tradicionalne recepture i najkvalitetnijih sirovina iz prirode sa modernim minimalističkim dizajnom ovaj brend diferencira od ostalih.

Izradom malih serija nastoji se očuvati kvalitet proizvoda, kao i bogatstvo prirodnih svojstava aktivnih komponenti.

Većina proizvoda u svom sastavu sadrži preko 95% prirodnih sastojaka, a svakom procesu proizvodnje je posvećena posebna pažnja, obzirom da se radi o "hand made" proizvodnji.

Touch me proizvodi, kao i sirovine koje ova kompanija koristi u izradi, nisu testirane na životinjama, dakle sve sirovine, kao i gotovi proizvodi, ispunjavaju uslove o zdravstvenoj ispavnosti predmeta opšte upotrebe.

Pravilna nega kože počinje čišćenjem, što podrazumeva pranje lica čistačem izabranim naspram stanja kože. To treba da bude gel ili pena za umivanje. U paleti Touch me proizvoda nalazi se neizostavni Facial Gel Cleanser, blagi gel za čišćenje lica i uklanjanje ostataka šminke. Osim što će očistiti lice od ostataka šminke i nečistoća, učiniće da koža postane nežnija. Ekstrakti sladića i crnog sleza dokazano imaju umirujući efekat na kožu i podmlađuju ju je. Osim toga, smanjuju crvenilo kože i deluju antioksidativno.

Touch me nega lica Foto: Promo/ Nevena Krstić

Znamo da nam prija, da je koža lepša posle upotrebe micelarnih proizvoda, ali da li znamo tačno zašto? Na prvi pogled izgleda kao obična voda, a kad je dodirnete osetićete da je nešto drugačija. Efikasno uklanja šminku, čisti i tonira kožu, a samo je voda. Micelarna voda je kombinacija prečišćene vode, hidratantnih sastojaka kao što je glicerin i blagih sastojaka za čišćenje površine kože – zovu se surfaktanti. Molekuli ovih sastojaka se prirodno grupišu u micele koje sakupljaju nečistoće i ulje sa površine kao magnet. Ali Touch me vam nudi unapređeniji proizvod -Micellar Cleansing Milk, za nežno i temeljno čišćenje kože lica i skidanje šminke, obogaćen bademovim uljem i pantenolom.

Touch me nega lica Foto: Promo/ Lazar Živić

Biljni glicerin iz uljane repice, soje i suncokreta nadoknađuje lipide i omekšava kožu koja je nakon primene micelarnog mleka savršeno čista i meka. Između ostalih sastojaka sadrži i pantenol, koji hidrira i neguje kožu i pospešuje njenu mekoću.

Maska za lice je obavezan deo nege. Za vas sada smo izabrali najbolju masku za regeneraciju i hidrataciju kože, koja će lice dovesti u red, tako da ćete moći da zaboravite na sve nedostatke, bubuljice, flekice, akne, pojačanu masnoću ili mitisere. U pitanju je Instant Nutrition & Regeneration Mask, izuzetno regenerišuća i hranljiva kremasto-glinena maska za lice za sve tipove kože.

Touch me nega lica Foto: Promo/ Nevena Krstić

Touch me se pobrinuo i o telesnoj higijeni i nezi koje su ključne za naše sveukupno zdravlje. Kvalitetni preparati za negu kože će vam pomoći da očistite i negujete kožu tela, kao i da je zaštitite od štetnih spoljnih uticaja i u ponudi su gelovi za tuširanje u više mirisnih nota -Body Wash for her, pilinzi i losioni za telo posebno formulisani koenzimom Q 10 i hijaluronom, bogatim antioksidansima, radi ujednačavanja tena i shea buterom, koji omogućavaju dugoročnu hidrataciju. Uz još mnogo proizvoda koje možete i lično pronaći na štandu kompanije u Ušće shopping centru u ponudi je i muška kolekcija za negu kože i brade.

Touch me nega lica Foto: Promo/ Nevena Krstić

U susret Novoj godini kompanija Touch me želi da obraduje naše čitaoce i pokloni dva seta proizvoda- jedan muški i jedan ženski. Prve dve prijave biće nagrađene a možete ih slati na mejl karte@telegraf.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota