• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sećate se internet rasprave da li je haljina zlatna ili plava? Imamo novu "poslasticu" za vas

Vreme čitanja: oko 2 min.

Devojka je pitala korisnike društvene mreže koju boju laka za nokte vide na slici i pokrenula lavinu rasprave

  • 1

Ako se sećate rasprave na društvenim mrežama koja je svojevremeno podelila javno mnjene da li je haljina bila belo-zlanta ili crno-plava, imamo novu "poslasticu" za vas. Internet je ponovo podeljen, ali ovog puta zbog jednostavne fotografije manikira.

Naime, korisnici "Fejsbuka" ostali su zbunjeni nakon što je jedna devojka objavila fotografiju boje noktiju koje želi, pitajući korisnike grupe jednostavno pitanje - koja je to boja laka.

Kako prenosi "Metro", ovo je ostavilo hiljade ljudi u žestokoj debati, koji su pali u žustru raspravu oko toga da li je u pitanju nijansa noktiju koja je - bela ili plava. O čas posla, debata je izazvala poređenja sa zloglasnom belo-zlatnom ili crno-plavom haljinom koja je izazvala žestoku debatu na internetu 2015. godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by sʜᴜɢᴀ (@shuga.studio)

Neki su se dali i u obuziljnu istragu i ušli u trag originalnoj fotografiji, za koju se ispostavilo da je iz ruskog salona za nokte.

U objavi žene koja je brzinom svetlosti postala viralna, devojka je napisala da je veoma zbunjena jer je videla samo beli lak za nokte, ali je pogledala komentare i shvatila da drugi vide plavu boju. Njeno obično pitanje rezultiralo je beskrajnim nizom odgovora, gde su se jedni složili da je lak za nokte beo, a drugi da je „veoma svetloplava” boja u pitanju.

- Meni to izgleda kao beli lak koji je napravljen od plave ili sive osnovne boje - rekao je jedan korisnik, dok je drugi dodao: - Pojačajte osvetljenost do kraja, belo je!

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by sʜᴜɢᴀ (@shuga.studio)

Ovi drugi što su tvrdili da je svetloplava nijansa u pitanju, ispostavilo se - da su u pravu. Neko je, na kraju, ipak uspeo da pronađe fotografiju istog manikira iz drugog ugla gde se jasno videla boja. Čak su razotkrili i ime zbunjujućeg laka za nokte – svetloplavi Lukio u nijansi Breathless.

Koju boju laka vi vidite na fotografiji?

Da li je lak bele i ili plave boje?

Glasajte

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • 😍😍😍

    3. januar 2023. | 12:09

    😍😍😍

    Podelite komentar