• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

"TikTok" je njene akne prepoznao kao "jeziv sadržaj": Misica je želela da podigne svest o ovom stanju kože

Vreme čitanja: oko 2 min.

Eva je rekla da je kreirala "TikTok" nalog kako bi ponudila ohrabrenje i savet drugima jer akne ne definišu ko ste

  • 0
Eva Grantx Printskrin: TikTok/eva_grantx

Akne jesu stanje koje je najspecifićnije i najučestalije među tinejdžerima, ali nisu nešto što samo nestane kada se završi pubertet. Zbog akni mnoge osobe imaju tendenciju da se skrivaju iza filtera u onlajn svetu.

Šesnaestogodišnja misica rekla je da je njen "TikTok" nalog ugašen jer su njene akne automatski označene kao "jeziv sadržaj". Eva je rekla da je ta situacija učinila odlučnom da opovrgne percepcije drugih o ovom uobičajenom stanju kože.

- Samo zato što imate fleke spolja, to ne znači da niste lepi - rekla je Eva.

"TikTok" je rekao da je revidirao odluku i vratio nalog.

Eva je rekla da je kreirala "TikTok" nalog kako bi ponudila ohrabrenje i savet drugima jer akne ne definišu ko ste. Međutim, njen nalog je izbrisan bez upozorenja jer nije ispunio smernice kompanije.

Tinejdžerka je rekla da je napisala mejl kompaniji i nije dozvolila da je situacija obeshrabri.

- Nisam dozvolila da me to obori i ponovo sam otvorila nalog sledećeg dana i učinila ga još boljim.

- Otvoreni smo u vezi sa činjenicom da ne dobijamo ispravnu odluku o moderiranju i da smo vratili Evin nalog. Nadamo se da će Eva nastaviti da koristi "TikTok" da ponudi ohrabrenje i savete drugima i da podeli svoju priču - rekao je potparol.

@eva_grantx Lifes better when your smiling 🤗#PrimarkSummerUp #PerfectPartner #dayinmylife #pageantlife #missteenyorkgalaxy #pageants #galaxy #ukgalaxypageants #missgalaxy #galaxypageants #ukgalaxypageants #fypシ #tiktok #smile ♬ little freak - favsoundds

Eva je rekla da se borila sa aknama više od dve godine.

- Nekada sam imala cistične akne po celom licu, išle su od obraza do brade. Bilo je stvarno neravno i bilo je zaista teško prikriti. 

Rekla je da ju je to devastiralo i da nije htela da izađe iz kuće. Lečenje je pomoglo, a Eva je poželela da sa drugima podeli svoje iskustvo.

- Moj cilj je da ljudi budu svesni da je koža koja nije čista normalna - rekla je ona za BBC.

Eva je trenutno Miss Teen Galaxy Jorka i trebalo bi da se takmiči u nacionalnom finalu u martu. Takođe je pobedila na takmičenju juniorki UK, držeći titulu do jula 2022. Rekla je da njene akne nikada nisu bile problem u svetu takmičenja, za koje je dodala da je veoma inkluzivno.

Rekla je da su takmičenja više bazirana na dobrotvornom radu takmičarki nego na njihovom izgledu. Eva prikuplja sredstva za dobrotvorne organizacije, a ako bude uspešna u martu, takmičiće se na međunarodnom nivou u SAD.

Video: Masaža koja vraća sjaj i mladalački izgled kože: Sa svojih 10 prstiju izbrišite godine sa lica

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota